Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Milletvekili Recep Özel’den; Medya32’ye Ziyaret

Milletvekili Recep Özel’den; Medya32’ye Ziyaret

ISPARTA 27.10.2019 08:07:00 0
Milletvekili Recep Özel’den; 
Medya32’ye 
Ziyaret
Ak Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel Medya32 Haber Sitesi’ni ziyaret etti. Sitenin İmtiyaz sahibi Yunus Özler’i ziyaret eden Milletvekili Özel, kendisine hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.
 
Dün saat 15.00’te Yaklaşık iki ay önce Gazeteci Yunus Özler’in himayesinde yayın hayatına devam eden Medya32 Haber Sitesi’nin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi’ndesi Bürosuna gelen Ak Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel burada Sitenin İmtiyaz Sahibi Yunus Özler tarafından karşılandı. Ziyarette, Özel’e Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler de eşlik etti.
ÖZEL; “YENİ YAYIN HAYATINDA
BAŞARILAR DİLERİM”
Ziyarette, Medya32 İnternet Haber Sitesi’ne yeni yayın hayatında başarılar dileyen Milletvekili Özel; “Ben Yunus kardeşimi 25 yıldır tanırım. Geçmişte yine siyasette çok haberlerimizi yaptı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisi belli bir çizgisi olan ve bundan asla sapmayan dürüst ve mesleğini de layıkıyla yapan bir kardeşimizdir. Medya32’yi alarak basın hayatına kendi işiyle devam etmesi beni son derece mutlu etti. Kendisini ziyaret etmeyi sürekli düşündüm ancak, programlarımın yoğunluğu nedeniyle bir türlü gerçekleşmemişti. Bugüne nasip oldu. Kendisine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum”  dedi.
ÖZLER; “MİLLETVEKİLİMEZ
ZİYARETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Özel’e teşekkür eden Yunus Özler de konuşmasında, Medya32 Haber Sitesi olarak Isparta’nın gündemini tutmaya devam edeceklerini belirterek; “Sayın Milletvekilimizin de söylediği gibi, 25 yıl önce bu mesleğe başladığım günkü çizgim neyse o çizgimde yürümeye devam ediyorum. Haberlerimizi önce şehrimiz ve vatanımızın menfaatleri doğrultusunda yazıyoruz. İnşallah, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Isparta halkının ve hatta tüm Türkiye’nin haberlerde gözü, kulağı olmaya devam edeceğim” dedi.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °