Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı Başdeğirmen; Engellilerle Farkındalık Maçı yaptı

Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı Başdeğirmen; Engellilerle Farkındalık Maçı yaptı

ISPARTA 31.07.2022 11:24:00 0
Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
Engellilerle Farkındalık Maçı yaptı
Milletvekili Özel İle Başkan Başdeğirmen Engelli Sporcularla
Ak Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilimizin ilk ve tek tekerlekli sandalye basketbol takımı ile farkındalık maçı yaptı. Türkiye Şampiyonasında beşinci olan Iyaş Selçuklu Ortaokulu’nun Kız Basketbol Takımı ile bir araya geldi.
 
Tekerlekli sandalyeye oturdular. Engelli sporcularla farkındalık maçı yaptılar.
Isparta’nın ilk ve tek tekerlekli sandalye basketbol takımının Işıkkent Kapalı Spor Salonunda yaptığı antrenmanı AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Danayiyen ziyaret etti.
Milletvekili Özel ile Başkan Başdeğirmen, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın yaptığı çalışmalarla ilgili antrenör Emek Gök’ten bilgi aldı.
Ardından Milletvekili Özel ile Başkan Başdeğirmen, engelli sporcular gibi tekerlekli sandalyeye oturdular. Farkındalık maçı yaptılar.
Renkli görüntülerin ortaya çıktığı maçta Milletvekili Özel ile Başkan Başdeğirmen’in takımı 6-6 berabere kaldı,,, dostluk kazandı.
Maçın ardından mikrofonlara konuşan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tekerlekli sandalye ile basketbol oynamanın zorluğuna değinerek, “size bu fedakarlığınızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Tekerlekli sandalye ile basketbol oynamanın zor bir spor olduğuna dikkat çeken AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel ise, engelli sporcuların yaşadıkları sorunlarına da çözüme kavuşturacaklarını dile getirerek, antrenör Emek Gök’e de yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür etti.
Engelli sporcularda kendilerini yalnız bırakmayarak, destek veren Milletvekili Özel ile Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.
***Milletvekili Özel ile Başkan Başdeğirmen,
Türkiye 5’ncisi olan Iyaş Selçuklu Ortaokulunu tebrik etti
Öte yandan Milletvekili Özel ile Başkan Başdeğirmen, salonda bulunan ve Türkiye Şampiyonasında beşinci olan Iyaş Selçuklu Ortaokulu Kız Basketbol Takımı ile de bir araya geldi.
Sporun kötü alışkanlıkların önüne geçtiğini belirten Milletvekili Özel, önümüzdeki yıl Iyaş Selçuklu Ortaokulu’nun Kız Basketbol Takımından şampiyonluk beklediklerini belirtti.
* Başkan Başdeğirmen: Kızlarımızla gurur duyuyoruz
Türkiye 5’ncisi olan Kız Basketbol Takımını tebrik eden Başkan Başdeğirmen de, “daha başarılı olacaklarına inanıyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz. Belediye olarak gereken her türlü desteği sağlamaya hazırız” diye konuştu.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °