Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Özel Sütçülerlilerden İstanbul seçimleri için destek istedi

Milletvekili Özel Sütçülerlilerden İstanbul seçimleri için destek istedi

ISPARTA 5.06.2019 20:41:00 0
Milletvekili Özel Sütçülerlilerden 
İstanbul seçimleri için destek istedi
HABER: Yunus ÖZLER
Ak Parti YSK Temsilcisi, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Isparta Milletvekili Recep Özel ilçe ve köylerdeki bayram ziyaretlerini sürdürüyor.
 
Milletvekili Özel bu kapsamda İstanbul’da nüfus yoğunluğu fazla olan ve bayram için memleketlerine gelen Sütçülerlilerle bir araya geldi.
Sütçüler ilçesinde gerçekleşen ziyarette ilçe sakinlerinin bayramını kutlayan Ak Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Özel, 23 Haziran’da yapılacak seçimler için İstanbul’da yaşayan Sütçülerlilerden Binali Yıldırım’a destek istedi. İstanbul seçimlerinin önemini anlatan Özel, “Binali bey her zaman icraat üretmiştir. Seçildiği takdirde de yine laf değil, icraat üretecektir” dedi.
 
Sütçülerlilerin kendisine gösterdiği ilgiye de teşekkür eden Milletvekili Özel, ”Sütçüler her seçimde partimize ve bizlere en büyük desteği vermiştir. Bizde bu desteği hiç bir zaman boşa çıkarmamak için elimizden gelen gayretin daha fazlasını göstermeye çalışıyoruz. İstanbul’da yaşayan Sütçülerli kardeşlerimizin de 23 Haziran seçimlerinde partimizin adayı Binali Yıldırım’a gereken desteği vereceğine inancımız sonsuzdur. Ben bir kez daha sizlerin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Milletvekili Özel konuşmasının ardından Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün ile birlikte ilçedeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.



Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °