Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Milletvekili Özel Recep Özel’den; IYAŞ’a Hayırlı Olsun Ziyaret

Milletvekili Özel Recep Özel’den; IYAŞ’a Hayırlı Olsun Ziyaret

ISPARTA 23.09.2020 18:16:00 0
Milletvekili Özel Recep Özel’den; 
IYAŞ’a
Hayırlı Olsun
Ziyaret
Ak Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Iyaş Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Erol Büyükleblebi ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Iyaş’ın Isparta’ya büyük katkılar sağladığını belirten Milletvekili Özel, “Iyaş Isparta’nın ekonomisinin lokomotifidir. Iyaş ne kadar büyürse Isparta o kadar büyür” dedi.
 
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Özel, kısa bir süre önce yapılan genel kurul sonucu Iyaş Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Erol Büyükleblebi’yi ziyaret etti. Ziyarette Iyaş Yönetim Kurulu Üyeleri ile Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi’de hazır bulundu. Iyaş’ın yeni yönetimine başarılar dileyen AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Özel, “Isparta’da Iyaş’ın anlamı ve önemi farklı.
 
Çünkü kentteki ticarette birlik ve beraberlik olmaz diyenlere inat, nasıl olunabileceğini gösteren bir yapı oluşturdu” dedi. Isparta’da atıl kalan yatırımların yeniden hayata kazandırılmasında Iyaş’ın büyük katkıları olduğuna değinen Milletvekili Özel, “Iyaş ne kadar büyürse Isparta büyür, Isparta ne kadar büyürse Iyaş o kadar büyür” diye konuştu.
 
Milletvekili Özel açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Kısa bir süre önce IYAS genel kurulu icra edilmişti. Yeni göreve gelen yönetim kurulu ve yönetim kurulu başkanımızı ziyaret edelim dedik. Biliyorsunuz Isparta’da Iyaş’ın anlamı biraz farklı, önemi farklı çünkü geçmişteki kötü örneklere en son dönemlerde yepyeni çok güzel bir örnek olarak Isparta gündeminde birlikte iş yapabilmenin örnek olmanın sermaye birleştirmenin en öncü kuruluşu olarak Iyaş Isparta’da birlik olmaz, beraberlik olmaz diyenlere inat nasıl olabileceğini gösteren bir yapıda. Bir de en son şirketin Iyaş’ın gelmiş olduğu noktada ortak sayısı, bu sene ortakların dağıtmış olduğu kar payı ve bir de duyduğuma göre hissesini devretmek isteyen ortakların hisselerini alma noktasında da büyük özveri ve başarı ortaya koyarak en azından yatırımcısına, biraz önce rakamları mukayese ettiğimizde zarar etmeyen bir konumda, hatta büyük oranda kar eden konumda da hisse devirlerine imkân tanıyan bir yapıya kavuşmuş.
 
Hisse ilk kurulduğunda bin 200 mark civarındaymış şu anda bir hisseyi 11 bin 200 lira civarında satın alınmış. Mark hesabına vurulduğun zaman hem yüzde yüz birlik karını, hem de yıllarca almış olduğun kar payını koyduğun zaman ölü bir yatırım olmadığını Isparta’da göstermiştir. Bu anlamda da biz Iyaşı bu noktaya getiren, kuruluşunda görev alan daha sonrasında yönetiminde bulunan, şu anda da gerçekten Isparta’da yarım kalan tüm projelerin destekçisi olan, yarım ve atıl kalan yerlerin hayata geçmesi noktasında büyük bir sermaye gücü ile destek olan Iyaş’a hem teşekkür ederim, hem böyle Isparta’da vatandaşlarımızın bu güzel örneği örnek alarak, daha fazla sermaye güçlerimizi birleştirerek ‘Isparta’dan çok şey olur’u Türkiye ve dünyaya gösterelim diye bir ziyaret gerçekleştirdik. Biz böyle birleşimleri destekliyoruz.
 
Isparta’da Iyaş buna öncülük ettiği için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. İnşallah ortaklarımızın daha güzel kar paylarının ödendiği, daha çok büyüdüğü, bölgemiz ve ilimizin sesi, soluğu, ekonomimizin lokomoti olur diyoruz. O konuda da ben Sayın Büyükleblebi Başkanımıza ’da görevinde başarılar diliyoruz. Iyaş’a başarılar diliyoruz. İnşallah Isparta’mızın büyümesi noktasında da Isparta ne kadar büyürse Iyaş o kadar büyür, yaş ne kadar büyürse Isparta o kadar büyür anlamında, Isparta olarak bütün ekonomimizi büyütme noktasında daha fazla gayret gösterin, daha fazla gayret gösterelim diyorum. Hepinize hayırlı günler iyi çalışmalar diliyorum.”
Erol Büyükleblebi: Sizlerin desteği ile Iyaş’ı daha da büyüteceğiz Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi de, “Sayın Milletvekilim bizi çok çok mutlu ettiniz, çok memnun ettiniz Allah razı olsun. Iyaş biraz önce sizlerin de söylediği gibi bütün Isparta’mızın. Isparta’mız Iyaş’ımıza çok sahip çıkmıştır. Iyaş dediğimiz zaman bütün vatandaşımız bizim Iyaş der. Bu bizi çok mutlu ediyor tabii. İnşallah sizlerle de bizim Iyaş’ımızı, hepimizin Iyaş’ını beraber daha iyi duruma getireceğimize inanıyoruz. Bugünde bizi çok mutlu ettiniz, çok teşekkür ederim Sayın Milletvekilim, her zaman bekleriz. Bizlerde geliriz, meclise ’de geliriz. Ziyarette ederiz. Isparta halkı için Iyaş’ımız için inşallah hayırlı uğurlu olsun diyelim” ifadelerini kullandı.
 

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °