Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Milletvekili Özel’den Kandil Mesajı

Milletvekili Özel’den Kandil Mesajı

ISPARTA 27.02.2020 09:55:00 0
Milletvekili 
Özel’den 
Kandil 
Mesajı
Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Milletvekili Özel mesajında tüm Ispartalıların Regaib Kandilini kutladı.
 
Tüm Ispartalıların ve İslam aleminin Regaib Kandilini kutlayan Milletvekili Özel, üç ayların rahmet ve bereket iklimini daha da artırdığını söyledi.
Milletvekili Özel, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Peygamber Efendimiz, Recep ayı girdiğinde, ‘Allah’ım, Recep ve Şaban aylarını bize mübarek kıl ve bizi Ramazan’a kavuştur’ şeklinde dua etmiş ve bu kutlu zamanların önemine dikkat çekmiştir. Bu nedenle bu günler Müslümanlar için çok önemli günlerdir.
 
Bu günlerde rabbimize dua ederek birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenmesini, rahmet ve bereket ikliminin daha da artmasını yüce rabbimizden niyaz ediyoruz. Bu gecelerde kendimize, ve bütün herkese karşı sorumluluklarımızı muhasebe ederek, daha güzel bir hayat adına yeni bir başlangıç yapmak için önemli fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm İslam Aleminin, Ispartalı hemşehrilerimin Regaib Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce Rabbim'den niyaz ederim” dedi.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °