Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mil – Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül; Yeni Ama Sıra Dışı Projeleri Olan Bir Sendikayız

Mil – Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül; Yeni Ama Sıra Dışı Projeleri Olan Bir Sendikayız

ISPARTA 18.10.2020 11:49:00 0
Mil – Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül; 
Yeni Ama Sıra 
Dışı Projeleri Olan 
Bir Sendikayız
Mil – Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında ve Diyanet personeliyle tanışmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte çıktığı seri ziyaretlerinde Cumartesi günü Isparta’da personelle buluştu.
 
Isparta'da gerçekleşen buluşmaya Isparta Mil-Diyanet Sen İl Başkanı Mustafa Güner ve çeşitli sendikalara mensup personel de katıldı.
GENEL BAŞKAN GÜL; “SORUNLARI TESPİT
EDİP, ÇÖZÜM ÖNERİSİ SUNAN BİR SENDİKAYIZ”
Buluşmada açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Güner, katılımcıları selamladıktan sonra gönül kapısının sendikalı sendikasız tüm personele açık olduğunu ve her şeyin bir insanı sevmekle başladığını ifade etti. Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu’nun da yaptığı selamlama konuşmasından sonra sözü alan Genel başkan Gül konuşmasında şunları söyledi: “Mil-Diyanet Sen yeni ama sıra dışı projeleri olan bir sendikadır. Ülke çapında yaptığı ziyaretlerle personelin sorunlarını yerinde tespit eden ve çözüm önerisi sunan bir sendikadır. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın okuduğu hutbe sebebiyle şahsına yapılan saldırılardan sonra Başkanımıza sahip çıktık ve minber dokunulmazlığını teklif ettik.”
“RTÜK’TE BİR AHLAK DENETİM
KURULU OLUŞTURULMALIDIR”
İLİTAM’a sınavsız geçiş, personelin lojman problemi ve RTÜK’te bir Ahlak Denetim Kurulu oluşturulması gerektiğini de ifade eden Gül, sözlerini; “Ahlak ve Maneviyata önem veren bir sendikayız ve bu yüzden sendikamızın adı Mil-Diyanet Sen’dir (Manevi İlkeli Liyakatli Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası)” şeklinde tamamladı.
MUSTAFA GÜNER’DEN
KATILIMCILARA TEŞEKKÜR
Katılımcıların sorularının yanıtlandığı buluşmanın sonunda İl Başkanı Mustafa Güner tarafından tüm katılımcılara teşekkür edildi.




Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °