Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MHP’nin Isparta’daki gülünü soldurmamak lazım

MHP’nin Isparta’daki gülünü soldurmamak lazım

ISPARTA 19.04.2018 08:31:00 0
MHP’nin Isparta’daki gülünü soldurmamak lazım
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın ile MHP’li Belediye Meclisi Üyeleri, Ispartalı muhtarlar, daire müdürleri, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Salı günü düzenlenen gurup toplantısına katıldı. Toplantının ardından Isparta Heyetini kabul eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Isparta’yı Milliyetçi Hareket Partisi’nin, siyasi hayatta gülü kabul edip bu gülü soldurmamak lazım” dedi.
 
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindeki heyet TBMM’de düzenlenen MHP Gurup Toplantısına katıldı. Burada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hem Cumhurbaşkanlığı, hem de milletvekili seçimlerinin erkene alınması ve bunun 26 Ağustos 2018 Pazar günü yapılması önerisini içeren tarihi konuşmasına tanıklık etti. Başkan Günaydın ve beraberindekiler gurup toplantısının ardından MHP Genel Merkezinde, Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından saat 14.00’da kabul edildi. MHP Genel Merkezi toplantı salonunda bir araya gelen heyet adına konuşma yapan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 36 muhtar, MHP Belediye Meclisi Üyeleri ve çalışma arkadaşları ile birlikte ziyaretin gerçekleştiğini belirtirken, “Sayın Genel Başkanım sizleri 12.Olağan Kurultay sonrasında ziyaret etmek, tebrik etmek istedik. Memleketimize, ülkemize ve dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
 
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Başkan Devlet Bahçeli de, MHP’nin köklü bir parti olduğunu dile getirdi. Güncel konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, büyük kurultay sonrasında bayanlara ve gençlere yönetim kademelerinde daha fazla yer verildiğine değindi. Önümüzdeki süreçte mahalli idareler seçimleri, milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin gerçekleştirileceğinden bahseden Genel Başkan Bahçeli, yerel seçimlerin önemli olduğunu kaydederken, dün olduğu gibi Isparta’da hayırlı sonuçları elde etmenin önemli olduğunu aktardı. Bahçeli, “Isparta’da geçmiş dönemde milletvekilliği ve belediye başkanlığı bu harekete hediye ettiniz ve bundan sonrada bu çalışmalarınızın devamını istiyoruz. Isparta’yı Milliyetçi Hareket Partisi’nin, siyasi hayatta gülü kabul edip bu gülü soldurmamak lazım. Hizmetlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
MHP Gurup Toplantısı ve Genel Merkez ziyaretinin ardından günün değerlendirmesini yapan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bugün güzel bir gün yaşadıklarına değindi. Günaydın değerlendirmesinde şunları söyledi:
“Meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve mesai arkadaşlarımızla Genel Başkanımızı ziyaret ettik. Genel Başkanımız bizlere değişik konulardan bahsetti, bilgilendirme noktasında bizim için faydalı oldu. Kurultay sonrasında yeni seçilen genel başkan yardımcılarımızı da meclis üyelerimizle birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Parti binamızda bu güzellikleri yaşadık. Genel başkan yardımcılarımızın da ayrı ayrı çok güzel düşüncelerine muhatap olduk. Bizde bu fikirlerden oldukça yararlandık. Katıldığımız gurup toplantısında tarihi bir ana tanıklık ettik. Gurup toplantısında erken seçim çağrısına tanıklık ettik. Bu konuda çok hassasiyetle genel başkan yardımcılarımızla konuşmalarımızda da anladık ki, ülkenin sosyolojik ve geleceği bakımından, ülkenin kritik zamanlarında ülkemizi koruyan bir genel başkanımız olduğunu bir kere daha ispatladı. Ülkemizin böyle bir seçime ihtiyacı olduğunun, bütün kurullarıyla en ince hatlarına kadar düşünüldüğünün kanaatine vardık. Bu kararı bizde, Isparta’da Milliyetçi Hareket Partisi olarak teşkilatı ve belediyesi olarak buna saygınlığımızı ve çalışmamızı göstermek istiyoruz. Genel Başkanımızın bu kararı inşallah şimdiden hayırlı uğurlu olsun, memleketimize faydalı olsun dileklerimi iletiyorum”
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın ile birlikte MHP Gurup Toplantısına ve ardından da Genel Merkez ziyaretinde bulunan Meclis Üyeleri, muhtarlarda düşüncelerini ifade ettiler. Tarihi bir ana tanıklık ettiklerini kaydeden meclis üyeleri “Isparta’dan gurup toplantısına katılmak için geldik. Burası manevi bir haz veriyor. Ülkemizin merkezinde bulunmaktan onur duyuyoruz. Genel Başkanımızın konuşmasını dinledik. Teşkilatlar olarak her daim halkımızın hizmetindeyiz, seçime hazırız. Türkiye’nin gündemini oluşturacak konuşmalar oldu. Ülkemiz için alınan bugünkü kararlar hayırlı olsun. Vatan bizim için mukaddes, Türk Bayrağı her şeyin önünde geliyor. Bu bayrak ebediyen dalgalansın, atılan adımlar hayırlı olsun” görüşlerinde bulundular.
TBMM MHP Gurup Toplantısına ve ardından MHP Genel Merkez ziyaretinde bulunan muhtarlar da, “Çok güzel bir ziyaret oldu. TBMM ziyaretimiz de güzel oldu. Sayın Devlet Bahçeli Beyin bir açıklaması da ülke gündemine bomba gibi oturdu. Tarihi bir olaya şahitlik ettik, bu da Ispartalı muhtarlar olarak ayrı bir özelliğimiz ve güzelliğimiz oldu. Bu açıklamalar, inşallah memleketimiz için de hayırlı bir sonuç getirir. Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezini ziyaret ettik, bu da bizler için güzel bir olay” ifadesinde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezindeki ziyaretlerin ardından heyet topluca Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ederek dua etti. Heyet Ankara’daki temaslarının ardından Isparta’ya döndü.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °