Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay’dan; Alparslan Türkeş Mesajı

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay’dan; Alparslan Türkeş Mesajı

ISPARTA 4.04.2021 07:53:00 0
MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay’dan; 
Alparslan
Türkeş
Mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 24. yılı dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.
 
Merhum Alparslan Türkeş’in gençlik yıllarından itibaren bütün ömrünü Türkiye’ye ve Türk milletine adadığını vurgulayan Başkan Gülay, Türkeş’in devlet ve siyaset adamı olarak daima saygıyla akıllarda kalacağını belirtti.
BAŞKAN GÜLAY; “PARTİMİZ KURUCU
TÜRKEŞ’İ RAHMETLE ANIYORUZ”
Başkan Gülay mesajında; “Merhum Alparslan Türkeş, Türk milleti ve Türk Dünyasının birlik, beraberlik ve dirliği konusunda amansız mücadeleler veren örnek bir dava adamıdır. Türk milliyetçiliği davası, rahmetli Başbuğumuzun liderliğinde yükselmiş ve bugünlere gelmiştir. Merhum Türkeş, her zaman ülke çıkarlarını ön planda tutarak, gelecek nesilleri düşünerek hareket etmiştir.
“O TÜRK MİLLETİNİN HAYATINDA
EŞSİZ BİR YERE SAHİPTİR”
Vefatı hala dün gibi gözlerimizin önünde ve acısı hala yüreğimizde kor gibi yanmaktadır. Onun bıraktığı boşluğu büyük Türk Milleti içerisinde bir lider yetişmedi diyebiliriz. Ancak onun bıraktığı ülküleri, eserleri, hedefleri bize açtığı yol bizler için daima ışık oldu. Bizim içerimizdeki vatan millet aşkını daha fazla örseleyen bir ışık tuttu. Kendisinin Türk siyasi ve Türk Milletinin hayatında eşsiz bir yeri vardı. Vefatından sonra ülkücü camiadan olsun ya da olmasın her türlü siyasi görüşten farklı düşünce gruplarından kişiler arkasında daima olumlu yad ettiler” dedi.
“RAHMET VE
MİNNETLE ANIYORUZ”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’i ebediyete intikalinin 24. yıl dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle yad ettiğini sözlerine ekledi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °