Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MHP Isparta Heyeti’nden; Sel Mağdurlarına Geçmiş olsun Ziyareti

MHP Isparta Heyeti’nden; Sel Mağdurlarına Geçmiş olsun Ziyareti

ISPARTA 11.08.2020 12:39:00 0
MHP Isparta Heyeti’nden; 
Sel Mağdurlarına 
Geçmiş olsun 
Ziyareti
MHP İl Başkanı Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve yöneticiler, selden zarar gören Yakaören’de incelemelerde bulundu. Başkan Sönmez, Köy Muhtarı ve mağdurlardan bilgi aldı.
 
Milliyetçi Hareket Partisi MHP İl Başkanı Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve yöneticiler, merkeze bağlı Yakaören köyünde yaşanan sel felaketinin ardından hemen söz konusu bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Yaşanan sel felaketi ve yaşanan zararların, doğal bir afetten çok insan hatasından kaynaklandığına dikkat çeken Başkan Sönmez, köy sakinlerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
MHP HEYETİ KÖYDE
İNCELEMELERDE BULUNDU
Geçtiğimiz gün Isparta’da etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanan sel felaketi merkeze bağlı Yakaören Köyünde tarım alanlarında hasara neden oldu.  Isparta şehir merkezinin genelinde etkili olan yağışın ardından, merkeze bağlı Yakaören köyünde yüzlerce dönüm ekili alan, meyve ve kiraz bahçeleri sel sularına teslim oldu. Köyden geçen su kanalının taşması sonucu köy yerleşimde zarar oluştu. Sel felaketinin ardından MHP İl Başkanı Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve yöneticiler, Yakaören köyüne giderek incelemelerde bulundular ve Köy Muhtarı ile mağdurlardan bilgi aldılar.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °