Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Isparta Belediye Başkan adayını açıkladı

MHP Isparta Belediye Başkan adayını açıkladı

ISPARTA 12.09.2018 12:25:00 0
MHP Isparta Belediye Başkan adayını açıkladı
MHP Genel Başkan Dr. Devlet Bahçelinin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler öncesinde Isparta Belediye başkan adayının mevcut başkan Y.Ziya Günaydın olduğunu açıklamasından sonra ispartatv görüşmenin detaylarına ulaştı.

MHP Genel merkezinde bugün gerçekleşen görüşme yaklaşık 30 dakika sürdü. Saat 14.00’de başayan görüşmeye Belediye Başkanı Y.Ziya Günaydın’ın yanı sıra Meclis üyeleri Gürsan Taştekin, Musa Kaya, Oğuzhan Göker ve özel kalem müdürü Ali Tulum yer aldı.

Isparta Beledye Başkanı Günaydın, son günlerde şahsına ve belediyeye yönelik eleştirilerden oluşan haberlerin yer aldığı bir dosyayı Genel başkan Bahçeliye takdim ettiği, ayrıca belediyenin yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlattığı görüşmede Genel başkan Bahçeli yeni dönemde de belediye başkan adayının Y.Ziya Günaydın olduğunu açıklaması üzerine, meclis üyeleri ‘Sayın Günaydının’ın adaylığının basınla paylaşılmasında bir mahsuru varmı?’ şekindeki soruya Genel başkan Bahçeli’nih ’Hiçbir mahsur yok, şayet biz bunu kamuoyu ile paylaşamıyor, adayımızı açıklayamıyorsak bu koltukta oturmanın bir anlamı yok’ diyerek Günaydının adaylığının kamuoyuna duyrulmasında hiçbir sakıncanın olmadığını söylediği ifade edildi.

MHP Genel merkezindeki bu görüşmeden sonra toplantıya katılan heyet Genel merkez önünde toplu bir resim çekildikten sonra Ispartaya dönmek üzere hareket etti.

Öte yandan eşi Dilek Günaydın ile birlikte İstanbul’a bir düğüne katılmak üzere hareket eden Başkan Günaydın’n gece yarısı Ispartaya döneceği ve yarında muhtemelen bir basın toplantısı ile adaylığını ve bundan sonraki süreci değelendirileceği öğrenildi.       

Bu arada Ispartanında aralarında bulunduğu bazı il ve ilçe teşkilatlarındaki görevlendirmelerin Eylül ayı sonuna kadar tamamlanacağı öğrenildi. MHP Isparta il başkanı kim olacak sorusunun cevabı Genel merkezin bazı isimler üzerinde yapacağı çalışma sonrasında netlik kazanacak ve son sözü herzaman olduğu gibi Genel başkan Bahçeli söyleyecek
 


Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °