Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Meteoroloji’den kritik uyarı: Güneşli havalar gidiyor: Isparta’da Cuma’ya Dikkat!

Meteoroloji’den kritik uyarı: Güneşli havalar gidiyor: Isparta’da Cuma’ya Dikkat!

ISPARTA 15.01.2020 10:51:00 0
Meteoroloji’den kritik uyarı: 
Güneşli havalar gidiyor: 
Isparta’da 
Cuma’ya 
Dikkat!
Isparta’ya kar yeniden geliyor. Meteoroloji yarın akşam üzerinden başlamak üzere karla karışık yağış, Cuma günü ise kar yağacağını açıkladı. Hava sıcaklıkları da Cuma günü eksi derecelere düşecek.
 
Isparta’da 6 Ocak’ta yağan yılın ilk karının ardından ikinci kar yağışı Cuma günü gerçekleşecek. Meteoroloji Müdürlüğü, 16 Ocak Perşembe gününün yoğun bulutlu ve akşam saatlerinde karla karışık yağmur yağacağını, 17 Ocak Cuma günü ise kar yağışı beklendiğini bildirdi. Yarından başlamak üzere hava sıcaklığı ise Isparta merkezi ve ilçeler baz alındığında gündüzleri 5, geceleri isi eksi 4 dereceye kadar düşecek. Çarşamba günü kar yok.
ISPARTA’DA HAVA SICAKLIKLARI
DÜŞMEYE DEVAM EDECEK
Isparta’nın Meteoroloji Müdürlüğü’nün yaptığı değerlendirmeye göre; şehir merkezi ve ilçelerinde bugün akşam saatlerinden itibaren soğuk hava dalgası yaşanacak. Buzlanma ve don olayı Cuma günü akşamına kadar devam edecek. Cumartesi ününden itibaren ise havalar parçalı bulutlu ancak ayaz şeklinde sürecek.  
BUZLANMAYA DİKKAT!
Özellikle Cuma günü, havanın aşırı soğumasıyla buzlanma ve don olayına dikkat edilmesi gerektiği belirtildi. Şehirde Perşembe günü öğleden sonra karla karışık yağmur, Cuma günü ise kar yağışı tahmin ediliyor.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °