Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Merhume Büber, Son Yolculuğuna Uğurlandı; Eşinin Cenaze Namazını Kıldırdı

Merhume Büber, Son Yolculuğuna Uğurlandı; Eşinin Cenaze Namazını Kıldırdı

ISPARTA 30.07.2020 13:02:00 0
Merhume Büber, Son Yolculuğuna Uğurlandı; 
Eşinin 
Cenaze
Namazını
Kıldırdı
Isparta İmam – Hatipliler Derneği Başkanı ve ÖNDER Temsilcisi Mustafa Büber’in dün vefat eden eşi Ayşe Büber, Merkeze bağlı Deregümü Köyünde kılınan cenaze namazının ardından aynı köyün mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı. Mustafa Büber, eşinin cenaze namazını bizzat kendisi kıldırdı.
 
Isparta İmam – Hatipliler Derneği Başkanı ve ÖNDER Temsilcisi Mustafa Büber’in eşi Ayşe Büber, Merkeze bağlı Deregümü Köyünde toprağa verildi. Gerek cenaze namazında gerekse defin sırasında Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde katılımcılar maskelerini takarak ‘Sosyal Mesafe’ye uyarak hareket ettiler.
CENAZE NAMAZINA
YOĞUN KATILIM
Deregümü Köyü Mezarlığında kılınan cenaze namazına; İl Müftüsü Bayram Şahin ve diğer müftülük yetkilileri, İmam – Hatip Okul Müdürleri ve Dernek Yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
DEREGÜMÜ MEZARLIĞINDA 
TOPRAĞA VERİLDİ
Bugün saat 11.00’te gerçekleştirilen cenaze namazı öncesinde merhume için evinin önünde helallik alındı ve dua edildi. Ardından merhume Büber’in naaşı omuzlarda defnedileceği Deregümü Köyü Mezarlığına götürüldü. Burada kılınan cenaze namazı ve ardından okunan duaların ardından toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
EŞİNİN CENAZE
NAMAZINI KILDIRDI
Isparta İmam – Hatipliler Derneği Başkanı ve ÖNDER Temsilcisi Mustafa Büber, eşi Ayşe Büber’in cenaze namazını bizzat kendisi kıldırdı.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Özler Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak, merhuma Allah’tan Rahmet, başta Mustafa Büber Hocam olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °