Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Merhum Rektör Gürbüz’ün mezarını ziyaret ettiler: ISUBÜ Senatosu Sütçüler’de Toplandı

Merhum Rektör Gürbüz’ün mezarını ziyaret ettiler: ISUBÜ Senatosu Sütçüler’de Toplandı

ISPARTA 16.10.2019 14:24:00 0
Merhum Rektör Gürbüz’ün mezarını ziyaret ettiler: 
ISUBÜ Senatosu
Sütçüler’de 
Toplandı
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  (ISUBÜ) Senato Toplantısı 15 Ekim 2019 Salı günü saat 14.30 Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda yapıldı.
 
Senato Toplantısı için Sütçüler’e giden heyeti Belediye Başkanı İsmail Yurdabak,  karşıladı. ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, üniversite yönetimi, senatörler ve Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, üniversite kurucu Rektörü merhum Prof. Dr. Hasan Gürbüz’ü mezarı başında anarak, dua okudular. Rektör Diler, “Prof. Dr. HAsan Gürbüz Hocamız, iyi bir Isparta sevdalısıydı. 1990’lı yılların başında kıt imkânlara rağmen kendisine tevdi edilen görevi büyük bir onurla devraldı ve üniversitemizin ilk kurucu Rektörü oldu. Bizde ilimizin yeni Üniversitesi olarak hocamızı idol belirleyip onun gittiği yoldan gitmeyi hedeflemekteyiz. Bizler de birliktelik içinde, Üniversitemize, ilimize ve bölgemize hayırla yâd edilecek eserler bırakmak temennisi ve şuuru içerisindeyiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.” dedi.
 
İlçe hakkında kısa bilgiler veren Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ISUBÜ heyetini Yeşildere Mesirelik Alanı’nda misafir etti.
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler,  Senato Toplantılarını her ay farklı bir ilçede gerçekleştireceklerini belirterek, misafirperverliklerinden dolayı Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Sütçüler MYO idareci ve personeline teşekkür etti.
 
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler Başkanlığında gerçekleşen Senato Toplantısına Üniversite Yönetimi ve Senato Üyeleri katıldı. Toplantı sonrası öğrencilerle sohbet eden Rektör Diler, Senato üyeleri, okul idarecileri ve öğrenciler birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.
Rektör Diler ve Senatörler, Sütçüler Belediyesi Sarıçam Kartal Yuvası Turizm Tesislerinde kısa bir mola vererek çadır ve bungalov evleri inceleme fırsatı buldular.

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °