Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Memur – Sen Isparta Temsilcisi Erdal Demiralay; Bilge Sendikacı M. Akif İnan’ı Rahmetle Anıyoruz

Memur – Sen Isparta Temsilcisi Erdal Demiralay; Bilge Sendikacı M. Akif İnan’ı Rahmetle Anıyoruz

ISPARTA 6.01.2021 14:30:00 0
Memur – Sen Isparta Temsilcisi Erdal Demiralay; 
Bilge Sendikacı
M. Akif İnan’ı
Rahmetle Anıyoruz
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, Memur – Sen'in Kurucusu Mehmet Akif İnan'ın ölümünün 21. yıl dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle andıklarını bildirdi.

DEMİRALAY; “BİZLER ONUN KURDUĞU
İLKELİ SENDİKACILIK YOLUNDAYÜRÜYORUZ”
Merhum Sendikacı, Memur – Sen’in Kurucusu Mehmet Akif İnan’ın ölüm yıldönümü münasebetiyle bir anma mesajı yayınlayan Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, mesajında şu görüşlere yer verdi; “Kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan, sendikacılıkta bir çığır açmıştır. Bu çerçevede Mehmet Akif İnan'ı 21. ölüm yıl dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Kurucu Genel Başkanımız rahmetli Mehmet Akif İnan'ı genç yaşta kaybettik. Kendisi 1992’de Eğitim Bir - Sen'i ve 1995'de Memur – Sen'i kurarak sendikacılıkta bir çığır açtı. Bu açmış olduğu sendikacılıktaki çığırda şuanda bizler yürüyoruz. Onun izinde yürüyor ve ilerliyoruz.
“KENDİSİNİ BİR KEZ DAHA
MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ”
Merhum Genel Başkanımız İnan’ın kurmuş olduğu Memur – Sen’de üye sayısı 1 milyonlara ulaşmıştır. Mehmet Akif İnan ilk kurduğunda senin kurduğun sendikalar 1 milyonu geçecek deselerdi belki de inanamazdı. Ama gerçekten açmış olduğu yolda bizler vizyon ve misyonunu takip ediyoruz. Bu yılda 21. ölüm yıl dönümünde Isparta Memur – Sen İl Temsilciliği olarak kendisini bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz.
“KURUŞ SENDİKACILIĞI DEĞİL,
DURUŞ SENDİKACILIĞI YAPIYORUZ”
Merhum Kurucumuz Mehmet Akif İnan sendikayı kurduğunda hep mazlumdan yana zalimin karşısında oldu. Mazlum kim olursa olsun dini, ırkı, rengi cinsiyeti sorulmadan onun yanında durmak gerektiği ile cümle kurdu. Bizde Türkiye'de bu şekilde bir sendikacılık yapmaya çalışıyoruz. Sadece ücret pazarlığı yapmıyoruz, kısacası onun bize miras olarak bıraktığı o vizyon ve çizgimizi koruyarak kuruş sendikası değil, duruş sendikacılığı yapıyoruz. Tüm dünyada bir mazlum var ise o mazlumun yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °