Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Memur – Sen Genel Başkan Yalçın; Engelliler Komisyonuyla Bayramlaştı

Memur – Sen Genel Başkan Yalçın; Engelliler Komisyonuyla Bayramlaştı

ISPARTA 17.05.2021 09:50:00 0
Memur – Sen Genel Başkan Yalçın; 
Engelliler 
Komisyonuyla 
Bayramlaştı
Memur – Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, Konfederasyon bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Komisyonuyla online toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, Genel Başkan Yalçın tüm engellilerin mübarek Ramazan Bayramını kutladı. Toplantıya, Isparta’yı temsilen Memur – Sen Isparta Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan katıldı.
 
Memur – Sen Engelliler Komisyonu Genel Başkanı Eşref Karaarslan ve Engelliler Komisyonu il teşkilatlarıyla bayramlaşan Genel Başkan Ali Yalçın ayrıca “Engelliler Haftası” olması hasebiyle Engelliler Teşkilatının yaptığı çalışmalar nedeniyle başta Komisyon Başkanı Eşref Karaarslan olmak üzere tüm teşkilatı kutladı.
 
Engelliler Komisyonu tarafından hazırlanan ve büyük beğeni toplayan “Engelli Hakları Rehberi”nin hazırlanmasından dolayı Engelliler Komisyonu’nu tebrik eden Genel Başkan Ali Yalçın, “Konfederasyonumuz bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Komisyonumuzun, engelli haklarının korunmasına, geliştirilmesine yönelik çalışmaları yanında, bilinmesine yönelik çalışmaları da sürüyor. Engelli Hakları Rehberi için Komisyonumuzu tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
“Örgütlülüğün önemi” üzerine bir konuşma yapan Genel Başkan Ali Yalçın, Memur-Sen’in gerek toplu sözleşme masasında gerekse de diğer toplumsal olaylardaki mevcut ağırlığının ve ikna ediciliğinin örgütlü gücünden geldiğini ifade ederek, “Memur-Sen Konfederasyonu, örgütlü gücüyle büyümeye, üyelerine kazandırmaya, toplumsal olaylara dikkat çekmeye devam ediyor. Bu örgütlü gücü büyütmek için daha büyük kitlelere ulaşmak için yeni insanlara ulaşmaya devam etmeliyiz” diye konuştu.
 
Görüşmede Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaarslan da katılımlarından dolayı Genel Başkan Ali Yalçın’a teşekkürlerini ileterek Engelliler Komisyonu olarak çalışmalarına hızla devam edeceklerini kaydetti.
Karaarslan, Türkiye’nin neredeyse tamamında örgütlü olduklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Örgütlü gücümüzü artırarak gerek farkındalık gerekse de bilgilendirme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunlara ek olarak gerçekleştirdiğimiz kültür ve tecrübe faaliyetlerine de devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca birçok değerli isimle bir araya geldik. Engelliler Komisyonu olarak bundan sonra da faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceği” dedi.
ISPARTA’YI ECİR TÜLCAN TEMSİL ETTİ
Söz konusu toplantıda Isparta’yı Memur – Sen Isparta Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan temsil etti. Başkan Tülcan, toplantının son derece verimli geçtiğini vurguladı.

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °