Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Memur – Sen’den Kurban Bayramı mesajı

Memur – Sen’den Kurban Bayramı mesajı

ISPARTA 11.08.2019 08:34:00 0
Memur – Sen’den 
Kurban 
Bayramı mesajı
Memur – Sen Şubesi Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Memur – Sen İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay mesajında; “Kurban’ın anlamı olan ‘Yakınlaşma’ vesilesi olması Duasıyla Kurban Bayramımız Mübarek Olsun İbrahimî bir sadakatın ve İsmailî bir teslimiyetin yaşayan en güzel örneği olan Kurban Bayramı, bir “yakınlaşma” imkanı olarak Rahmanın kullarına en güzel lütfudur. Bizi bu lütfa eriştiren Rabbimize hamd ediyoruz.
 
Hüzün, acı, yoksunluk ve yoksulluğun kol gezdiği dünyamızda, Kurban, muhtaçların, ezilenlerin, vatansızların, garip ve yalnızların tebessümüdür.
 
İnfak ve paylaşımın bayramı olan Kurban, Rabbimize yakınlaşma vesilesidir. Rabbe yakınlaşmanın yolu ise komşulara, akrabalara, kimsesizlere ve muhacirlere yakınlaşmaktan geçmektedir. Bu yönüyle Kurban en yüksek bilinç ve en derin adanış halidir.
 
Paylaşım ve dayanışmanın inancının doğal parçası olduğu Müslüman dünya, insanlığı aç biilaç bırakan vahşi küresel kapitalizm karşısında tek sahici alternatif olarak insanlığa Kurban bayramı ile sosyal dayanışma, adalet ve eşit dağılım üzerine kurulu adil bir dünyanın müjdesini veriyoruz.
 
Takvanın ve şükrün bayramı olan Kurban Bayramının cennet bayramına dönüşmesi ve insanlığı köleleştiren, fakirleştiren, sömüren çarpık kapitalist düzenin değişmesinde milat olması duasıyla Memur – Sen ailesi olarak, İslam âleminin mübarek Kurban Bay-ramını tebrik ediyor; bayramın ülkemize, ümmetimize, dünyamıza huzur ve saadet getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: mesajı sendenkurbanbayramı memur
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °