Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Memur – Sen’den Barış Pınarı Harekatı’na Tam destek

Memur – Sen’den Barış Pınarı Harekatı’na Tam destek

ISPARTA 12.10.2019 15:48:00 0
Memur – Sen’den 
Barış Pınarı
Harekatı’na 
Tam destek
Memur – Sen Isparta Temsilciliğinden Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna başlattığı ‘Barış Pınarı Harekatı’na tam destek geldi. İl Temsilcisi Erdal Demiralay; “Bu harekat ile ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik çok önemli bir adım atılmıştır” dedi.
 
Memur – Sen Isparta İl Temsilciliği tarafından dün Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna başlattığı ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek için Kavaklı Camiinde vatandaşlara pişi dağıtıldı. İkindi namazına müteakip yapılan etkinliğe Memur – Sen İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay’ın yanı sıra Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları katıldı.
DEMİRALAY; “DEVLETİMİZİN
ARKASINDAYIZ, DESTEKÇİSİYİZ”
Yapılan etkinlik ve söz konusu harekatla ilgili görüşlerini açıklayan Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay, Barış Pınarı Operasyonu ile çözüme yönelik adım atılmasının yerinde bir karar olduğunu belirterek; “Gerek içerideki lejyonerlerin gerekse emperyalizmin uşağı konumundaki yapıların söylemlerinin hiçbir kıymeti ve önemi yoktur. Memur – Sen olarak, devletimiz tarafından gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’nın yanında ve destekçisiyiz. On bin kilometre öteden gelerek sözde kendi güvenliği için bölgeleri ateşe verenlerin ve ona karşı sessiz kalanların, yine onların taşeronlarının oluşturdukları güvenlik sorununu bertaraf etmek için harekete geçen devletimiz bu zorlu harekatı da başarıyla sonlandıracaktır
“BU HAREKAT HAKLI GEREKÇELERLE
YAPILAN BİR HAREKATTIR”
Türkiye'nin Barış Pınarı harekatını uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanarak gerçekleştirmektedir. Bazı güçlerin, Türkiye'nin rejimin ve terör örgütlerinin ürettikleri şiddet dalgası ile yurtlarını terk etmek zorunda kalan milyonlarca insan için ürettiği çözüme yönelik, kaynağı dezenformasyon olan ve yalana dayalı açıklamalarda bulunmasının hiçbir hükmü yoktur” dedi.
 


Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °