Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mekke Eğitim ve Gürkan İHO; İlahilerle Halkı Coşturdu

Mekke Eğitim ve Gürkan İHO; İlahilerle Halkı Coşturdu

ISPARTA 16.07.2019 13:41:00 0
Mekke Eğitim ve Gürkan İHO; 
İlahilerle 
Halkı 
Coşturdu
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta’da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü etkinliğinde vatandaşlar demokrasi nöbeti için 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bir araya geldi. Programda sahne alan Mekke Eğitim ve Gürkan İmam – Hatip Ortaokulu öğrencileri ilahilerle halkı coşturdu
 
15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümü nedeniyle dün akşam Isparta’da Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Valilik önündeki 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bir tören düzenlendi.
15 TEMMUZ CUMHURİYET VE
DEMOKRASİ MEYDANI DOLUP TAŞTI
Saat 20.00’de başlayan törene; Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Hüseyin İlker Çarıkçı, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (İSUBÜ) Rektörü İbrahim Diler, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun,  Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcileri, 15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş, Gaziler ve Şehit Aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
15 TEMMUZ HAİN DARBE
GİRİŞİMİ LANETLENDİ
Mehter takımının gösterileriyle başlayan etkinlik Kuran tilavetiyle devam etti. Yapılan konuşmalarda ise darbe girişimi kınandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması canlı olarak meydandaki ekranlardan verilirken, meydanı dolduran kalabalığa çeşitli ikramlarda bulunuldu. Meydanda polisin yanı sıra sağlık görevlileri, UMKE ve AKUT ekipleri ve belediye itfaiye ekipleri de hazır bulunduruldu. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında açılan fotoğraf sergisini gezen Ispartalı vatandaşlar 15 Temmuz Hatıra Defteri’ne duygu ve düşüncelerini yazdı.
KOCABAŞ, BAŞDEĞİRMEN VE
SEYMENOĞLU BİRER KONUŞMA YAPTI
Programda; sırasıyla 15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Vali Ömer Seymenoğlu birer konuşma yaptılar.
HALK, İLAHİLERLE
COŞTURDULAR
Program daha sonra sahneye Mekke Eğitim Vakfı Kur’an Kursu ile Gürkan İmam – Hatip Ortaokulu öğrencileri çıktı. Öğrencilerin söyledikleri birbirinden güzel ilahilerle vatandaşlar hem coştu hem duygusal anlar yaşadılar.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °