Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Medya32’de yeni dönem

Isparta’nın en eski ve en çok okunan internet haber sitelerinden birisi olan Medya32.com el değiştirdi.

ISPARTA 25.05.2019 15:21:00 0
Medya32’de yeni dönem
Söz konusu haber sitesi bundan böyle Duayen Gazeteci Yunus ÖZLER’in Genel Yayın Danışmanlığında sizlere haber hizmeti vermeye devam edecek.
ÖZLER; “ISPARTA HALKIMIZIN HABER ALMA
ÖZGRÜLÜĞÜNE KATKI SUNMAK İSTİYORUM”
Medya32.com Haber Sitesinin yeni Genel Yayın Danışmanı Gazeteci Yunus Özler, kendisinin 25 yıldır Isparta’da haber üreterek halkı haberlerden haberdar ettiğini belirterek, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Uzun yıllar görev yaptığım basın – yayın sektöründeki tecrübemi bundan böyle Medya32.com haber sitesi için kullanacağım.
“HABERLERİMİ BİZZAT
KAYNAĞINDAN SUNACAĞIM”
Siz değerli Isparta halkımıza bu zamana kadar görev yaptığım çeşitli gazetelerden olduğu gibi bundan sonra da internet medyası aracılığı ile masa başı habercilik değil, beni tanıyan herkesin de bildiği gibi şehrin altını üstüne getirerek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizzat ‘kaynağından alınan haberler’ sunmaya devam edeceğim.
Saygıdeğer Isparta halkımız, Isparta’daki gelişmelerden haberdar olmak için Medya32.com haber sitesini takip etmelerini talep ve tavsiye ediyorum” dedi. 
“SERKAN AYGÜN’E
TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”
Gazeteci Yunus Özler, 2008’den bu yana 11 yıldır Isparta’da internet haberciliği hizmeti veren Medya32.com’un önceki Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Serkan Aygün’e de bugüne kadar siteye sunduğu katkılardan dolayı sonsuz teşekkürlerini sunduğunu sözlerine ekledi.
 
 

 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °