Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Medya’da Yeni Bir İsim. O Gazetenin Yeni Sahibi Belli Oldu; Haber Gazetesi Satıldı

Medya’da Yeni Bir İsim. O Gazetenin Yeni Sahibi Belli Oldu; Haber Gazetesi Satıldı

ISPARTA 12.01.2022 16:56:00 0
Medya’da Yeni Bir İsim. O Gazetenin Yeni Sahibi Belli Oldu; 
Haber
Gazetesi 
Satıldı
Isparta’da 24 yıldır yayın yapan Haber Gazetesi’nin yeni sahibi Barış Gümüş oldu. Bünyesinde yetiştirdiği gazeteciler ile bir nevi okul misyonu üstlenen Haber, Özbay Medya ile yayın hayatını sürdürecek.
 
Haber Gazetesi Sahibi Şevket Karahan, kurumunun yayın haklarını iş insanı Barış Gümüş’e devretti. Daha önce Gülbelde Yayıncılık LTD. ŞTİ’de bulunan Haber Gazetesi 10 Ocak 2022 Pazartesi günü itibariyle Özbay Medya A.Ş bünyesine geçti. Gazete’nin satışıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Karahan; ‘Isparta medyasının saygın gazetelerinden olan Haber, kardeşim gibi gördüğüm Barış Gümüş’e  devredilmiştir. Gazetemiz yine emin ellerde yayın hayatına devam edecektir. Her iki tarafa da satışın hayırlı olmasını dilerim. Gazetemizin bugünlere gelmesinde emeği olan bütün çalışanlarıma teşekkür ederim.” dedi.
“BİZLERE VE SEVDAMIZ
OLAN ISPARTA’YA HAYIRLI OLSUN”
Haber Gazetesi’nin yeni sahibi Barış Gümüş devir işlemleri sonrası yaptığı açıklamada: “Bizim en büyük sevdamız şüphesiz Isparta’dır. Sevdamıza katkı sağlamak adına Haber Gazetesi’ni aldık. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ekibimizle birlikte cansiperane mücadele ederek en doğru haberi okuyucularımızla buluşturacağız. Gazetemizin geçmişten gelen çizgisini koruyacağımızı bir kez daha açıklamak istiyorum. Doğru ve tarafsız haberin adresi olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere destek olan Şevket Karahan’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” Dedi. Yeni dönemde Haber Gazetesi’nin Genel Müdürlüğünü başarılı basın mensubu Ruzin Azerhan yürütecek.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °