Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MAYDER Hız Kesmiyor

MAYDER Hız Kesmiyor

ISPARTA 15.10.2020 12:42:00 0
MAYDER Hız Kesmiyor
Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) Başkanı İlker Övey ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz ay trafik kazası geçiren ve tedavi sonrası görevine dönen CHP İl Başkanı Yalım Halıcı’yı makamlarında ziyaret ederek ‘Geçmiş olsun’ dileklerinde bulundular.
 
Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma ve Yasatma Derneği (MAYDER) çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
MAYDER’DEN CHP’YE
GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Bilindiği gibi, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalım Halıcı, Ağustos ayında Afyon Şuhut'taki Büyük Taarruz Zaferi kutlamalarından dönerken Organize Sanayi Bölgesi civarında kaza yapmış ve söz konusu kazada yaralanarak bir süre hastanede tedavi görmüştü. Bu nedenle MAYDER Başkanı İlker Övey ve Yönetim Kurulu üyeleri dün kendisini ziyaret ettiler.
ÖVEY; “TEKRAR GÖREVİ
DÖNDÜĞÜNÜZ İÇİN MUTLUYUZ”
Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan İlker Övey; “Sayın Başkanım size geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz ve tekrar sağlığınıza kavuşup görevinize dönmekten dolayı büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.
“DERNEĞİMİZE
DESTEKLERİNİZİ
BEKLİYORUZ”
Ziyarette ayrıca, Dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde de bulunan Başkan İlker Övey; “Malumlarınız olduğu üzere mahkumlarımızın ve ailelerinin bir takım sorunları bulunmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerinden derneğimize desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
BAŞKAN İLKER ÖVEY’DEN
BAŞKAN YALIM HALICI’YA
ÇİÇEK TAKDİMİ
Ziyaretin sonunda ise, Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) Başkanı İlker Övey, geçmiş olsun ziyareti anısına CHP İl Başkanı Yalım Halıcı’ya bir buket çiçek takdim etti.
DEMOKRAT PARTİ’YE
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) Başkanı İlker Övey ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra ise geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile tekrar göreve seçilen Demokrat Parti İl Başkanı Selçuk Özkan’ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.



Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °