Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MAYDER Çiçekçilik’ten; Ahilik Haftası’na Özel Kampanya

MAYDER Çiçekçilik’ten; Ahilik Haftası’na Özel Kampanya

ISPARTA 18.09.2020 14:53:00 0
MAYDER Çiçekçilik’ten; 
Ahilik Haftası’na 
Özel Kampanya
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Mahkum ve Mahkum Yakınları Derneği (MAYDER) Çiçekçilik, Ahilik Haftası etkinliklerine katkıda bulunmak için İNDİRİM KAMPANYASI düzenliyor.
 
ÖVEY; “AHİLİK KÜLTÜRÜNÜ
YAŞATMAK ÖNEMLİ BİR UNSUR”
Söz konusu kampanyanın 21 Eylül tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Isparta Mahkum ve Mahkum Yakınları Derneği (MAYDER) Çiçekçilik Sahibi İlker Övey, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, gelişen teknolojiyle birlikte ülkemizde bir çok kaybolmaya yüz tutan mesleklerimiz var. Zanaatkarlığın unutulmaması için bu kültürü tanıtmak geleceğe ışık tutmak için Ahilik Haftası kutlanıyor. Bu kutlamalar ilimizde Esnaf Odaları Birliği Başkanımız sayın Ahmet Tural’ın önderliğinde gerçekleştiriliyor. Kendisine buradan teşekkürlerimi sunuyorum.
“AHİLİK HAFTASINA ÖZEL
İNDİRİM KAMPANYASI”
Bu doğrultuda; Biz de Isparta Mahkum ve Mahkum Yakınları Derneği (MAYDER) Çiçekçilik olarak Ahilik Haftası’na özel bu haftaya katkı sunmak adına indirim kampanyası yapmak istedik ve gül fiyatları ile araba yıkama fiyatlarında ciddi indirimler yaptık.
“51 GÜL 99 TL,
101 GÜL 149 TL”

Buna göre; Kampanyamız 18 Eylül tarihinde yani bugün itibariyle başlamış olup 21 Eylül tarihine kadar sürecektir. Kampanya süresince 51 Gül 99 TL, 101 Gül 149 TL olarak satışa sunulmuştur.
“DEĞERLİ ISPARTA
HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bu çerçevede; MAYDER Çiçekçilik olarak her geçen yıl bu sektörde zirveye tırmanıyoruz. Bizlere destek veren tüm Ispartalılara çok teşekkür ediyoruz. Isparta’mız için önümüzdeki aylarda çok daha büyük projeler düşünüyoruz. Kampanyamızdan yararlanmak isteyen tüm Ispartalıları iş yerimize bekliyoruz” dedi.  
MAYDER ÇİÇEKÇİLİK İLETİŞİM:
ADRES: Modernevler Mahallesi Süleyman Demirel Cad. No:68 ISPARTA
TELEFON: (Başkan İlker Övey): 0.553.708.52.21

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °