Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mahalle Muhtarı’ndan Ümmü Teyzeye Teşekkür Ziyareti

Mahalle Muhtarı’ndan Ümmü Teyzeye Teşekkür Ziyareti

ISPARTA 5.10.2019 07:33:00 0
Mahalle 
Muhtarı’ndan
Ümmü Teyzeye 
Teşekkür 
Ziyareti
Modernevler Mahallesi Muhtarı Ebru Özbayrakçı ve bir grup mahalle sakini kadın 30 yıldır oturduğu evi bağışlayan Ümmü Hanım isimli hayırsever vatandaşı evinde ziyaret ederek teşekkürlerini sundular.
 
Son derece örnek bir davranış ortaya koyan Ümmü Hanım isimli hayırsever vatandaş Modern Evler Mahallesinde 30 yıldır oturduğu evi sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağışladı. Bağışla ilgili protokol önceki gün Vali Ömer Seymenoğlu’nun makamında imzalandı. Söz konusu ev, yapılacak tadilatın ardından Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek.
MAHALLELİLERDEN
ÜMMÜ TEYZEYE ZİYARET
Bu örnek davranışın ardından Modernevler Mahallesi Muhtarı Ebru Özbayrakçı ve bir grup mahalle sakini kadın 30 yıldır oturduğu evi bağışlayan Ümmü Hanım isimli hayırsever vatandaşı evinde ziyaret ederek teşekkür ettiler. Muhtar Ebru Özbayrakçı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Eli öpülesi Ümmü Hanım teyzem bugün bizlerin ve Modern Evler Mahallesinin onure edildiği gündür. Bugün mahalle sakinlerimizden olan Ümmü Hanım teyzem 30 yıldır oturduğu evi sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne bağışladı. Bağışlayan ev yıllardır mahallemizin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılacak. Yaptığı hayırdan dolayı Ümmü Hanım teyzemize mahallem ve şahsım adına minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °