Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

M.T.T.B Isparta’nın Gençleri; Eğitim Kampında Buluştu

M.T.T.B Isparta’nın Gençleri; Eğitim Kampında Buluştu

ISPARTA 27.01.2020 07:15:00 0
M.T.T.B Isparta’nın Gençleri; 
Eğitim 
Kampında 
Buluştu
Milli Türk Talebe Birliği Isparta Ortaöğretim Birimi anlamlı bir etkinliğe imza attı. MTTB’nin fikir üstadı Necip Fazıl Kısakürek anısına bir araya gelen Ispartalı aktif lise ve ortaöğretim öğrenimi gören gençler birçok faaliyet icra etti.
 
MTTB Genel Merkezi tarafından “2020 Necip Fazıl ve Dava Yılı” olarak ilan edilmesinin ardından Isparta il teşkilatı da 2020 yılına “Üstad Necip Fazıl İman ve Aksiyon Kampı” ile başladı. Teşkilat mensupları 3 gün süren kamp programında, kitap tahlilleri, çeşitli eğitimci ve hocaların katıldığı eğitici dersler, Hadis okumaları, ilmihal dersleri, bilgi yarışması ve birçok eğitici programlar gerçekleştirdiler. Kamp programının devamında teşkilatlanma faaliyetleri ve gençler için yapılacak yeni dönem çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. 3 günlük kamp sonunda kampa katılan talebelere MTTB Isparta İl Başkanı Resul Güngör tarafından sertifika takdim edildi.
GENÇLERİN FAYDASINA BİRÇOK
FAALİYETİN PLANLAMASI YAPILDI
Milli Türk Talebe Birliği Isparta İl Başkanı Resul Güngör bu tarz programlar günümüz gençlerini zinde ve bilinçli tutmak adına önemli olduğunu vurguladı. Kampın hayırlara vesile olmasını Cenâb-ı Mevla’dan niyaz ederim dedi ve ekledi; gerek Milli Türk Talebe Birliği Isparta İl Başkanlığı olarak gerek Milli Türk Talebe Birliği Isparta Ortaöğretim Birimi olarak Isparta’da eğitim gören gençlerin faydasına olacak birçok faaliyetin hazırlığını sürdürüyoruz. Isparta’da eğitim gören bütün gençleri bu programlarda görmek istiyoruz” dedi.
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °