Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

LÖSEV, Kurban bağışlarınızı bekliyor: Her kurban, LÖSEMİLİ çocuklara can

LÖSEV, Kurban bağışlarınızı bekliyor: Her kurban, LÖSEMİLİ çocuklara can

ISPARTA 18.07.2019 11:03:00 0
LÖSEV, Kurban bağışlarınızı bekliyor: 
Her kurban, 
LÖSEMİLİ
çocuklara can
21. yılımızı hayata geçirdiğimiz bu yıl da Türkiye genelinde sayıları 35 bini aşan lösemili çocuklarımız ve ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz.

Bu hizmetlerimizin yanı sıra tüm ailelerimize gıda, giysi, oyuncak, kırtasiye ürünleri, temizlik malzemeleri, ev eşyaları gibi ihtiyaç duydukları tüm ürünleri duyarlı kişi ve kuruluşların destekleri ile evlerine kadar ulaştırmaktayız. Yardımlaşmanın ve paylaşımın daha da anlam kazandığı Kurban Ayında vakfımıza kayıtlı tüm lösemili çocuklarımız ve ailelerine yoğun olarak gıda yardım kolileri ulaştırmaktayız.

Çocuklarımız için hayati önem taşıyan protein ihtiyaçlarını yıl boyunca karşılayabilmek, amacıyla bağışçılarımızın Kurban Bayramı dolayısıyla yapacağı bağışlar, Türkiye genelinde Vakfımıza kayıtlı lösemili ve kanserli çocuklarımız ve ailelerine ulaştırılmaktadır. Bu doğrultuda, Kurban bağışlarına yönelik olarak, çalışmalarımızı daha çok kişiye duyurabilmek ve dikkat çekebilmek, daha fazla çocuğumuz ve ailemize ulaşabilmek için bilgilendirme amaçlı görsellerimizin sizlerin de desteklerinizle müsait basılı ve dijital noktalarda değerlendirilebilmesini arzu ederiz.

Konuyla ilgili değerlendirmeleriniz sonrasında değerli desteklerinizi alabilmeyi ümit ediyor, çocuklarımızı hayata bağlarken verdiğimiz bu mücadeleye ortak olmanızı diliyor, sizler ile keyifli işbirliği yapmayı arzu ediyoruz.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °