Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

KYK personel alacak

Personel alınacak

ISPARTA 18.08.2018 14:30:00 0
KYK personel alacak

Kredi Yurtlar Kurumu il müdürlükleri ve bağlı yurt müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere daimi işçi statüsünde 3000 personel alacak. Yayımlanan alım ilanına göre alımlar 2264 sürekli işçi, 406 engelli işçi ve 330 eski hükümlü olmak üzere İŞKUR üzerinde yapılacak. 

 

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü il müdürlükleri ve bağlı yurt müdürlüklerinde (ilçeler dahil) çalıştırılmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul vesaslar hakkında yönetmelik hükümleri uyarınca Güvenlik Görevlisi, Bakım Onarım Personeli, İklimlendirme Görevlisi/Kaloriferci ve Temizlikçi meslek kolunda daimi süreli işçi ile Temizlikçi meslek kolunda engelli ve eski hükümlü işçi alınacak.

Bu kapsamda da ilimize toplam 29 Özel Güvenlik Görevlisi, 40 Temizlik Personeli, 8 İklimlendirme / Kaloriferci, 4 Bakım Onarım Personeli, 10 Engelli İşçi (Temizlik), 7 Eski Hükümlü Personel (Temizlik) olmak üzere toplam 98 personel alımı gerçekleştirilecek.

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Cumhur Ziya Kurt göreve geldiklerinde bu yana gösterilen özverili çalışmaya değinerek: “Amacımız yurtlarımızda en iyi hizmeti verebilmek. Ailelerinde ayrılıp eğitim hayatları için yurtlarımızda kalan öğrencilerimize aile sıcaklığında 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verebilmek. Göreve geldiğimiz günden bu yana yurtlarımızın kapasitesini yaklaşık 17 binlere taşıdık. Yeni yurtlar açarak Isparta Kredi Yurtlar Kurumunu vitrinini genişlettik ve güzelleştirdik. Bundan sonrada aynı gayret ve özveri ile çalışmaya devam edeceğiz. Yeni alacağımız personelimiz ile hizmet kalitemizin zirvedeki yerini koruyacağız.” dedi.

 


Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °