Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KYK Genel Müdürü Er Isparta’ya geldi: Sorunları çözeceğiz

KYK Genel Müdürü Er Isparta’ya geldi: Sorunları çözeceğiz

ISPARTA 13.12.2018 07:56:00 0
KYK Genel Müdürü Er Isparta’ya geldi: Sorunları çözeceğiz
Sorunlar gideriliyor
Geçtiğimiz gün Kredi Yurtlar Kurumunda yaşanan olaylardan sonrasında ilimiz Ankara’dan gelen heyet öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Öğrencilerin yaşadığı sıkıntılarını dinleyen Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er ve daire başkanları sorunların çözümü için söz verdi.
Bu yıl hizmete açılan 4 bin kişilik Murad Hüdavendigar Yurt Müdürlüğü ve Isparta Yurt Müdürlüğünde yaşanan aksaklıklar çözüme kavuşuyor. Dün ilimize gelen Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er, Yurt İdare ve İşletme Daire Başkanı Yavuz Güner, İdari İşler Daire Başkanı Dursun Özdemir KYK İl Müdürü Cumhur Ziya Kurt ve Şube Müdürleri ile bir toplantı yaptı. Akabinde yurtları inceleyen heyet öğrencilerle bir araya geldi. 
Murad Hüdavendigar Yurdu ve Isparta Yurdu’nun bu yıl hizmete açıldığını vurgulayan, Yurt İdare ve İşletme Daire Başkanı Yavuz Güner 4 bin öğrenciye hizmet verdiklerini bununda kolay bir şey olmadığını dile getirdi. Ayrıca Güner “Elbette aksaklıklar yaşanacak, bu yıl yurdumuzun ilk yılı. Biz zaten bu aksaklıklar yaşanmaması için gece gündüz çalışıyoruz. Yaşanan aksaklıklar çok kısa bir süre zarfında giderilecek. Amacımız öğrencilerimizin evlerindeki konforunu aratmayacak bir yurt hizmete sunmak. Güvenliğiniz ve konforunuz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Sizlerden de biraz anlayış bekliyoruz.” ifadesinde bulundu.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °