Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KYK’da Madde Bağımlılığı Semineri

KYK’da Madde Bağımlılığı Semineri

ISPARTA 15.12.2017 12:54:00 0
KYK’da Madde Bağımlılığı Semineri

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü  uzmanlarınca Isparta Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü  çalışanlarına yönelik “Uyuşturucu ile mücadelede etkin kullanımın sağlanması” çalışmaları ile ilgili teknik ve idari bilgilerin anlatıldığı uygulamalı eğitim verildi.

KYK İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen eğitime öğrencilerle iç içe bulanan temizlik personeli, özel güvenlik personeli ve yurt yönetim memurlarına uyuşturucu ile mücadele semineri verildi. Seminerde uyuşturucu nedir, uyuşturucu çeşitleri ve sınıflandırılması konularını içerdi.
Özellikle günümüz gençliği için büyük tehdit oluşturan Uyuşturucu Maddelerin genç bireyleri ölüme sürüklediğini ifade eden İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü polis memuru Tuncay Çakır: ’Madde bağımlılığı nedir?’, ’Bağımlı olan kişilerin özellikleri nelerdir?’, ’Sokak satıcıları nasıl tanınır?’, “Narkotik maddelerin sokak isimleri, şüpheli mekânların nereler olduğu, bağımlılık yapan madde kullanımının sonuçları ve zararlı maddelerin kullanımını engellemek için alınması gereken tedbirler”  personellere anlattı.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °