Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kurtlar köye indi; 20 Koyunu Boğarak Öldürdü!..

Kurtlar köye indi; 20 Koyunu Boğarak Öldürdü!..

ISPARTA 5.11.2019 09:51:00 0
Kurtlar köye indi; 
20 Koyunu 
Boğarak 
Öldürdü!..
Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, Keçiborlu ilçesine bağlı Yeşilyurt köyün bir yetiştiriye ait 20 koyunun kurtlar tarafından parçalanarak telef edildiğini bildirdi.
 
KÖROĞLU; “20 KOYUNU
KURTLAR PARÇALADI”
Koyun sahibine geçmiş olsun dileklerini ifade eden Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Değerli dostlar bu fotoğraflar Keçiborlu ilçemize bağlı Yeşilyurt köyünden yetiştiricimiz Remzi kardeşimizin kurtlar tarafından telef edilen 20 adet koyunlarına ait. Isparta ili damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği başkanı olarak yetiştiricilerimiz adına tüm yetkililere sesleniyorum bu görüntülere daha ne kadar sabır göstereceğiz nerede Hayvan hakları savunucuları.
“BAKANLIĞIMIZDAN
SORUNA ÇÖZÜM BEKLİYORUZ”
Sayın bakanım ne olur bu konuda biz yetiştiricilerimize yol gösterin yardımcı olun. Yetiştiricimize geçmiş olsun diyorum. Tüm yetiştirici kardeşlerime önümüz kış Allah kolaylık versin. Hepinize sağlıklı Kuzu ve oğlaklar yetiştirmeniz temennisi ile hayırlı ve sağlıklı güzel günler diliyorum” dedi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °