Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kültür ve Sanatın buluşma noktası: Ramazan Sokağı

Kültür ve Sanatın buluşma noktası: Ramazan Sokağı

ISPARTA 27.05.2019 14:15:00 0
Kültür ve Sanatın buluşma noktası: 
Ramazan Sokağı

Isparta Belediyesinin Ramazan Ayı dolayısıyla Ulu Camii Meydanında kurduğu Gönül Sofrası İftar Çadırında binlerce vatandaş iftarını açıyor. Kurulan Gönül Sofrasında aynı anda ihtiyaç sahibinden, üniversite öğrencisine, şehre gelen misafirine kadar 2 binin üzerinde kişi iftar açmanın mutluluğunu yaşıyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ev sahipliği yaptığı iftar programının ardından yine belediye tarafından bu yıl ilk kez Isparta’da oluşturulan ‘Ramazan Sokağı’  etkinlikleri düzenleniyor.  
BAŞDEĞİRMEN; “BU HEMŞEHRİLERİMİZE
BİR KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİDİR”
Tarihi Damgacı Sokaktaki etkinliklere vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen, Belediye olarak vatandaşa sundukları kültür hizmetinin yanı sıra sanatın ve sanatçının yanında olduklarını belirtti.
“BELEDİYE OLARAK SANATIN
VE SANATÇININ YANINDAYIZ”
Ramazan ayı başında uygulamaya koydukları bu Ramazan Sokağı sayesinde vatandaşların manevi bir atmosferde sanat ve müzikle dolu dolu günler geçirdiğini vurgulayan Başkan Başdeğirmen; “Bu tarihi sokakta genç yaşlı binlerce hemşehrimiz kültür ve sanatla buluştu ve buluşmaya da devam ediyor. Bizlere inanarak ve yaptığımız bu kültür hizmetinden memnun olarak bu etkinliklerimize katılan ve dolayısıyla şehrimizin kültür ve sanatına da katkıda bulunan tüm hemşehrilerime ayrıca teşekkür ederim. Isparta Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya desteğimiz her zaman sürecek” dedi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °