Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Kuleönü Net’den; Başkan Erdoğan’a Ziyaret

Kuleönü Net’den; Başkan Erdoğan’a Ziyaret

ISPARTA 20.01.2021 12:40:00 0
Kuleönü Net’den; 
Başkan 
Erdoğan’a 
Ziyaret
Kuleönü Net Haber sitesi Yöneticisi Ali Özdamar, Kuleönü Belediye Meclis üyesi Hüseyin Sel ve Kuleönü Kasabası Kemal Mahallesi Muhtarı İsmail Kahraman Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan’ı makamında ziyaret ettiler.

KULEÖNÜ NET’DEN BAŞKAN
ERDOĞAN’A ZİYARET
Dün gerçekleştirilen ziyarette ağırlıklı olarak Kuleönü’nün sorunları, çözüm önerileri ve Kuleönü Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler konuşuldu.
BAŞKAN ERDOĞAN; “ZİYARETİNİZ
İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, Kuleönü Net Haber sitesi Yöneticisi Ali Özdamar, Kuleönü Belediye Meclis üyesi Hüseyin Sel ve Kuleönü Kasabası Kemal Mahallesi Muhtarı İsmail Kahraman’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

“YATIRIMLARIMIZ
TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR”
Belediye Başkanı Erdoğan, Kasabanın sorunlarının çözümü noktasında Kuleönü Belediyesi olarak büyük bir çaba ortaya koyduklarını ve bu çalışmalarda da mahalle muhtarları başta olmak üzere kasabanın ileri gelenleri ve vatandaşlarla sürekli istişarelerde bulunduklarının altını çizdi. Kuleönü Belediyesi’nin su, kanalizasyon, yol gibi devam eden yatırımların sürdüğünü vurgulayan Başkan Erdoğan; “Kasabamızın en iyi seviyeye ulaşması ve halkımızın yaşam standardının yükselmesi için gece – gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.
ÖZDAMAR; “ÇALIŞMALARINIZI
TAKDİRLE KARŞILIYORUZ”
Başkan Erdoğan’ı ziyaret eden heyet adına bir konuşma yapan Kuleönü Net Haber sitesi Yöneticisi Ali Özdamar da konuşmasında, kasabada yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, Başkan Erdoğan’a teşekkürlerini iletti. 
“BAŞKANIMIZ NURİ ERDOĞAN
HİZMETTE EPEY BİR YOL KAT ETTİ”
Başkan Erdoğan’ın mütevazi bir şekilde yatırımlarını Kuleönü ile buluşturduğunu ifade eden Ali Özdamar; “Kuleönü Belediyesi son dönemde özellikle çok ciddi bir şekilde kasabamızın değişen ve gelişen yüzünü yereldeki hem artan nüfus yoğunluğu hem de genişleyen yapılaşma ile ortaya çıkan alt yapı hizmet eksikliği sürecine hızlı bir şekilde adapte olarak, güzel hizmetlerde bulundu. Başkanımıza göreve ilk geldiğinden bu zamana kadar aradan geçen zaman zarfında kasabamızda büyük gelişmeler yaşandı. Şuan baktığımızda başkanımız epey bir yol kat ettiğini görüyoruz” dedi.

Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °