Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Koronayı Atlatan Belediye Başkanı Başdeğirmen; Kaldığı Yerden Devam…

Koronayı Atlatan Belediye Başkanı Başdeğirmen; Kaldığı Yerden Devam…

ISPARTA 5.09.2021 07:06:00 0
Koronayı Atlatan Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
Kaldığı 
Yerden 
Devam…
20 Ağustos günü Koronavirüse yakalanan ve karantina altına alınan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Covid – 19’u yenerek sağlığına kavuştu. Koronavirüsü atlatan Başkan Başdeğirmen gece geç saatler olmasına rağmen Fen İşleri tarafından Şehir hastanesi önünde, yaya geçişini kolaylaştırmak ve yağmur suyunun birikmesini önlemek amacıyla yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konu ile ilgili olarak sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımda, ''Hamdolsun sağlığımıza kavuştuk. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar nasip eylesin. Bu süreçte dualarıyla yanımızda bulunanlara, arayıp soran tüm sevenlerimize kısacası herkese çok teşekkür ediyorum. Sağolun… Rabbim sizlerden razı olsun.
 
Allah’ın izniyle koronayı atlattık ve Allah’ın izniyle hemen çalışmalara kaldığımız yerden başlayarak Şehir hastanesi önünde, yaya geçişini kolaylaştırmak ve yağmur suyunun birikmesini önlemek amacıyla yapılan çalışmalarımızı yerinde inceledim” açıklamasında bulundu.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °