Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Koronavirüs Tedbirleri İle Gelen Kısmi Kapanma’da; Kongrelere İkinci Erteleme!

Koronavirüs Tedbirleri İle Gelen Kısmi Kapanma’da; Kongrelere İkinci Erteleme!

ISPARTA 17.04.2021 20:40:00 0
Koronavirüs Tedbirleri İle Gelen Kısmi Kapanma’da; 
Kongrelere
İkinci 
Erteleme!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulamasına geçiyoruz’ açıklaması ve İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelge ile dernek ve vakıfların genel kurulları da Bayram sonuna kadar erteledi.
 
Bilindiği gibi, geçtiğimiz gün kısıtlamalarla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan genel kurullarla ilgili olarak toplu olarak yapılan tüm etkinliklerin bayram sonuna kadar ertelendiğini açıklamıştı.  
17 MAYIS'A KADAR İZİN YOK.
Bu açıklamanın ardından ise İçişleri Bakanlığının gece yarısı yayınladığı genelge ile tüm kongreler de 17 Mayıs tarihine ertelendi..
BAKANLIĞIN GENELGESİ ŞÖYLE..
17 Mayıs 2021 tarihine kadar sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve bunların üst kuruluşları ile birlikler ve kooperatiflerin genel kurul dahil yapacakları geniş katılımlı her türlü etkinliklerine izin verilmeyecek.
Bilindiği gibi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında daha önce kongreler 28 Şubat tarihine kadar ertelenmiş ve 28 şubattan sonra ise kongreler yapılabiliyordu.
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °