Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Koronavirüs Sürecinde Hijyen Konusunda; Tek Adres MR Baygün Temizlik

Koronavirüs Sürecinde Hijyen Konusunda; Tek Adres MR Baygün Temizlik

ISPARTA 12.01.2021 12:50:00 0
Koronavirüs Sürecinde Hijyen Konusunda; 
Tek Adres 
MR Baygün
Temizlik
Koronavirüs (Covid – 19) sürecini yaşadığımız şu günlerde hijyen ve temizliğin önemi bir kez daha ortaya çıktı. İşte bu noktada, imdadınıza ise MR Baygün, Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Toptan ve Perakende İşyeri yetişiyor. Bu konuda bir telefon etmeniz yeterli.
 
Isparta’da geçtiğimiz günlerde Temizlik hizmetleri konusunda şehre yeni bir hizmet ağına daha kavuşturan MR Baygün Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Toptan ve Perakende İşyeri Sahibi Mücahit Ramazan Baygün, Covid – 19 sürecinde de Isparta halkının hizmetinde olduklarını söyledi.
BAYGÜN; “ÇALIŞMALARIMIZI
YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORUZ”
Koronavirüsle mücadelede kullanılan her türlü temizlik ürünlerini sadece satmakla kalmayıp talep halinde temizlik personel hizmeti de verdiklerini ifade eden Baygün, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Temizlik konusundaki işyerimizi yani MR Baygün Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Toptan ve Perakende Limited Şirketi isimli İşyerimizi geçtiğimiz aylarda Çünür Mahallemizde hizmete açmıştık.
OLAY SADECE TEMİZLİK
MADDESİ SATMAK DEĞİL
Şuanda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Zira, biz bu işyerini açmaktaki amacımız Isparta’ya temizlikte yeni bir boyut kazandırmaktı ve bunu da başardığımızı düşünüyorum. Şuanda Isparta halkına temizlik konusunda her türlü hizmeti sunuyoruz. Hatta, işyerimizde her türlü temizlik maddesinin yanı sıra temizlik konusunda kullanılan araçlar da bulunmakta olup, bununla da yetinmedik ve temizlik ürünlerinin satışının yanı sıra talep halinde temizlik personeli hizmeti de veriyoruz. Vatandaşlarımıza bu konuda bir telefon kadar yakınız.
EV, İŞYERİ VE KİŞİSEL HİJYEN ÜRÜNLERİ
İşyerimizde; Comac Marka, Binicili otomatlar ve kombine makinaları, Süpürücü makineleri, Cila Ve Parlatma Makineleri, Vakum ve halı tizleme Makineleri, Prohijyen - Proson marka Mutfak hijyen ürünleri, Çamaşır Hijyen Ürünleri, Bina Bakım Hijyrn Ürünleri, Kişisel Bakım Hijyen Ürünleri, içecek ve gıda hijyen ürünleri dozaj ve gıda hijyen ekipmanları, oto bakım hijyen ürünleri, Kağıt ve ambalaj ürünleri. Ayrıca, resmi ve özel şirketlere Personel hizmet istihdamı sunuyoruz.
MR BAYGÜN LTD. ŞTİ. İLETİŞİM
ADRES: Çünür Mahallesi 5323 Sokak
3/C NO:1 (Ballı Cami Karşısı)
TELEFON: 0.552. 642.00.32

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °