Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Koronavirüs Pandemisi Bayramlaşmaların Yerini de Şeklini de Değiştirdi; Bayramlaşma’da PARK Detayı!

Koronavirüs Pandemisi Bayramlaşmaların Yerini de Şeklini de Değiştirdi; Bayramlaşma’da PARK Detayı!

ISPARTA 23.07.2021 12:16:00 0
Koronavirüs Pandemisi Bayramlaşmaların Yerini de Şeklini de Değiştirdi; 
Bayramlaşma’da 
PARK
Detayı!
Isparta merkezde yıllarca Süleyman Demirel Kongre Merkezi veya buna benzer kapalı alanlarda, ilçelerde ise uygun düğün salonlarında veya Kaymakamlıklarda yapılan Resmi Bayramlaşma Törenleri bu yıl Parklarda veya Bahçelerde gerçekleştirildi.
 
KORONAVİRÜS PANDEMİSİ
TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
Geçtiğimiz yıl Mart ayından itibaren Türkiye’ye gelen Koronavirüs pandemisi ile mücadele tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da aşılamalar her geçen gün artarak devam ederken, söz konusu virüsten henüz tam olarak kurtulunmuş değil.
KAPALI ALAN YERİNE
AÇIK ALAN TERCİHİ
Bu durum her yıl Ramazan ve Kurban Bayramlarında Isparta Valiliği tarafından hazırlanan ‘Resmi Bayramlaşma Töreni’ninde de kendisi gösterdi. Zira, Isparta merkezde yıllarca Süleyman Demirel Kongre Merkezi veya buna benzer kapalı alanlarda, ilçelerde ise uygun düğün salonlarında veya Kaymakamlıklarda yapılan Resmi Bayramlaşma Törenleri bu yıl Parklarda veya Bahçelerde gerçekleştirildi.
BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
ATATÜRK PARKINDA YAPILDI 
Bu doğrultuda, Koronavirüs pandemisi nedeniyle bugün dördüncü gününü yaşadığımız ve Bayramın ilk günü saat 14.30’da yapılan Kurban Bayramı Resmi Bayramlaşma Töreni Valilik önündeki Atatürk Parkında yani açık alanda gerçekleştirildi. Aynı durum Eğirdir ilçesinde de yaşandı ve bayramlaşma töreni açık alanda yapıldı.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °