Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KOOPERATİF GÜÇ BİRLİĞİDİR

KOOPERATİF GÜÇ BİRLİĞİDİR

ISPARTA 19.12.2018 13:29:00 0
KOOPERATİF GÜÇ BİRLİĞİDİR
S.S. 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Tural mesajında “Kooperatif güç birliğidir. Kooperatif, tek tek başaramadığını el birliği ile başarmaktır” dedi.
 
 
21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü dolayısıyla S.S. 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural, yazılı bir mesaj yayınladı. Açıklamasında kooperatifçiliğin önemine dikkat çeken Başkan Tural “Kooperatif güç birliğidir. Kooperatif, tek tek başaramadığını el birliği ile başarmaktır. Kooperatif, bir çatı altında birleşerek iri ve diri olmaktır. Kooperatif, bir başına imkansız görüneni omuz omuza vererek mümkün hale getirmektir” dedi. 
Başkan Ahmet Tural, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Kooperatif büyük düşünmek, hedef büyütmektir. Bir başına hayal edemeyeceğini bir araya gelerek hayalden hayata taşımaktır. Günümüzde ülke kooperatifçiliği açısından umutlu olmamızı gerektirecek sebeplerimiz çoğaldı. Çünkü artık kooperatifler bir sivil toplum örgütü konumundan iktisadi bir aktör konumuna yükseldi.
Dünya Kooperatifçilik Günü vesilesiyle şunu belirtmek isterim ki; ülkemiz kooperatifçiliğine yeni bir ivme kazandırıldı, yeni bir bakış açısı getirildi. Bu konuda hükümetimize teşekkür ediyoruz. Özellikle kooperatif üyelerimizin plasmana ulaşmasında kolaylıklar sağlandı. Bunun için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümet yetkililerimize teşekkür ediyoruz.
Türk Kooperatifçiliğine ve ülke ekonomisine katkı verme azim ve kararlılığından asla taviz vermeyen, refah ve zenginliğin her kesime ve herkese ulaşmasını amaç edinen kooperatifler ile üyelerinin, birlik ruhunun her meselenin çaresi olduğunu hatırlatıyorum. Burada, Türk Kooperatifçiliğine emek vermiş değerli büyüklerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Gününü kutluyorum.”

Anahtar Kelimeler: birliğidir kooperatif
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °