Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Konuk Kalem: Nasuh ÖZKAN Yazdı; Rahmetli Erol Büyükleblebi İş Hayatında Önemli İzler Bıraktı

Konuk Kalem: Nasuh ÖZKAN Yazdı; Rahmetli Erol Büyükleblebi İş Hayatında Önemli İzler Bıraktı

ISPARTA 16.10.2021 19:15:00 0
Konuk Kalem: Nasuh ÖZKAN Yazdı; 
Rahmetli Erol Büyükleblebi İş 
Hayatında Önemli İzler Bıraktı
Yaklaşık 2 yıldır hem ülkemizi hem de tüm dünyayı etkisi altına alan ve yüzbinlerce kişinin ölümüne neden olan Korona hastalığı sevdiklerimizi aramızdan almaya devam ediyor. İlimizde son olarak IYAŞ Yönetim Başkanı değerli abimiz Erol Büyükleblebi’yi Korona sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bugüne kadar Isparta’da da yüzlerce kişinin ölümüne neden olan Korona hastalığı bir iş insanını daha aramızdan alıp kopardı.
 
30 yılı geçik zamandır kendisini yakından tanıdığım Erol Büyükleblebi IYAŞ’ın bugünlere gelmesinde büyük katkısı olanlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. IYAŞ’ın kurulup bugünlere gelmesinde büyük hizmetleri olan Erol Başkan müteşebbis ruhlu, hayırsever, çalışkan, dürüst ve renkli bir kişiliğe sahipti. Erol Başkan aynı zamanda spora da büyük değer verirdi. Ispartaspor’un geçmişte kulüp başkanlığını da yapan Büyükleblebi, Iyaş bünyesinde de Iyaş Gençlikspor Kulübünü kurarak başarılı genç yeteneklerin yetişmesine de katkıda bulunmaktaydı. Hatta önemli bir stat projesi de geleceğe yönelik projeleri arasında yeralmakta idi.
PERSONELİNİ EV SAHİBİ YAPACAKTI
Korona sonucu aramızdan ayrılan Erol Başkanın geçtiğimiz yıl açıkladığı ve özellikle Iyaş personelini heyecanlandıran ve sevindiren konut projesine bakalım bundan sonra kim sahip çıkacak ve o proje hayata geçirilebilecek mi hep birlikte göreceğiz.
EROL BAŞKAN AŞI OLSAYDI BELKİ ÖLMEYECEKTİ…
Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Büyükleblebi’nin korona sonucu vefatında bizleri en çok üzen konu ise kendisinin aşı olmamasıydı. Nedendir bilinmez ama sayın Erol Başkan ilerlemiş yaşına ve tüm uyarılara rağmen aşı olmamış. Eğer aşılarını yaptırmış olsaydı belki bugün yaşıyor olacaktı. Ama takdiri ilahi, bu saatten ne desek boş artık. Bu durumlar bizlere korona hastalığına karşı aşının ne kadar önemli olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya koymuş oluyor. Isparta’ya büyük katkıları ve hizmetleri olan merhum Erol Başkana Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Erol Başkan mekanın cennet, kabrin nurla dolsun.
Saygılarımla….

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °