Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kongre Merkezi’nde BAYRAM COŞKUSU…

Kongre Merkezi’nde BAYRAM COŞKUSU…

ISPARTA 11.08.2019 18:27:00 0
Kongre Merkezi’nde 
BAYRAM 
COŞKUSU…
4 yıl aradan sonra geçtiğimiz Ramazan Bayramında Valilik önderliğinde ‘toplu’ olarak gerçekleştirilen bayramlaşma Kurban Bayramında da yinelendi. Protokolünden vatandaşına kadar tüm kesimler IYAŞ Kongre Merkezinde bayramlaştı.
 
4 YIL ARADAN SONRA YENİDEN KURBAN
BAYRAMINDA DA ‘ORTAK’ BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ
Mübarek Kurban Bayramı, tüm yurtta ve İslam ülkelerinde olduğu gibi ilimizde de coşku içinde kutlanıyor. Geçmiş yılların aksine bu yıl ‘Ortaklaşa’ yapılan bayramlaşma töreninde, insanlar birbirleriyle sohbet ederek bayramda birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediler.
KURBANLAR KESİLDİ VE KURBAN
BAYRAMI COŞKUSU BAŞLADI
İnsanlar 11 Ağustos Pazar günü yani bugün itibariyle başlayan Mübarek Kurban Bayramına ulaşmanın hazzını yaşadılar. Bayram, ailelerde dost ve akrabaların ziyaret edilmesi ile sürerken, resmi kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri de bu yıl bayramlaşma törenini birlikte kutladılar.
ORTAK BAYRAMLAŞMA
İKİ SAAT SÜRDÜ
IYAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve saat 15.00’de başlayan bayramlaşma törenine Vali Ömer Seymenoğlu, TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Garnizon Komutanı, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı. Vali Ömer Seymenoğlu Milletvekilleriyle uzun uzun sohbet etti. Bayramlaşma yaklaşık iki saat sürdü.
BAYRAMDA BİRLİK – BERABERLİK
MESAJLARI VERİLDİ
IYAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Vali Ömer Seymenoğlu, TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen gazetecilere ayrı ayrı açıklamalarda bulundular. Seymenoğlu, Cesur ve Başdeğirmen, açıklamalarında tüm Isparta halkının mübarek Kurban Bayramını kutladıklarını belirterek, bayramların birlik ve beraberliğin en güzel örneği olduğu noktasında birleştiler.
 
BAYRAMLAŞMADAN KARELER…


Anahtar Kelimeler: merkezindebayramcoşkusu kongre
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °