Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Komşusunu Darp Eden O Esnaflar; Serbest Bırakıldılar!

Komşusunu Darp Eden O Esnaflar; Serbest Bırakıldılar!

ISPARTA 24.01.2021 06:10:00 0
Komşusunu Darp Eden O Esnaflar; 
Serbest 
Bırakıldılar!
Cumhuriyet Caddesi Kunduracılar Sitesi yanında faaliyet gösteren Hac malzemeleri satan bir işyerinin sahipleri yine aynı pasajda faaliyet gösteren komşu esnafın çalışanı M.A.`ya saldırarak darp etmişti. Cumhuriyet Savcılığında ifadeleri alınan söz konusu iki şahıs denetimli serbestlik şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Olay önceki gün saat 08:00 sıralarında gerçekleşti. Sabah erken saatlerde mağazasını açan ve müşterisini bekleyen M.A.`ya  hiçbir esnafa yakışmayacak bir şekilde müşteri kapma çabası içerisinde bulunan Miraç Pazarı sahibi Muammer Çetin ve babası Ahmet Çetin saldırdı.
DENETİMLİ SERBESTLİK
ŞARTILYA SERBEST BIRAKILDILAR
Çevresindeki esnaflar tarafından da hiç sevilmedikleri ve yaptıkları etik dışı davranışlar sebebiyle devamlı tepki topladıkları belirtilen bu şahıslar savunmasız esnafa kafa atıp yerde tekmeleyip darp etti. Bu iki şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Mağdur olan esnaf M.A.`nın şikayeti üzerine emniyete götürülen bu iki şahıs hakkında adli soruşturma başlatılmıştı. Bu doğrultuda, Savcıya ifade eden her iki şahıs da denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldılar.
SERBEST BIRAKILMALARINA TEPKİ
Şahısların Adliye’den serbest bırakılması başta darp edilen mağdur M.A olmak üzere söz konusu işyeri sahipleri tarafından tepkiyle karşılandı.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °