Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

‘Kız Kardeşim Projesi’ Ispartalı kadınlarla buluşuyor

‘Kız Kardeşim Projesi’ Ispartalı kadınlarla buluşuyor

ISPARTA 21.10.2017 07:24:00 0
‘Kız Kardeşim Projesi’ Ispartalı kadınlarla buluşuyor
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Kadın Girişimciler işbirliğinde Coca Cola  ve Boğaziçi Üniversitesi destekli 18-55 yaş kadınları ilgilendiren önemli  bir projeye imza atıyor.
 
            Coca Cola’nın Türkiye Genel Müdürü Tugay Keskin’in Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaretinin ardından önemli bir işbirliği projesi hayata geçiriliyor. Coca Cola ve Boğaziçi Üniversitesi desteğiyle Türkiye’nin bazı illerinde hayata geçirilen Kız Kardeşim Projesi eğitimleri Isparta’da da Ticaret ve Sanayi Odası ile Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde düzenlenecek.
            2017 eğitimlerine Denizli’de başlayan Kız Kardeşim Projesi; Rize, Konya, Muğla, Kars, Erzincan ve Sivas’tan sonra Ispartalı kadınlar ile buluşacak. Coca-Cola Türkiye ve Anadolu Vakfı desteğiyle ve yerel paydaşların işbirliğiyle hayata geçirilen Kız Kardeşim Projesi’nin Isparta eğitimleri 26 Ekim – 7 Kasım tarihleri arasında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.
Türkiye’nin dört bir yanındaki kadınlara ulaşmaya devam eden ‘Kız Kardeşim’ projesinin 2017 yılı eğitimleri Denizli, Rize, Konya, Muğla, Kars, Erzincan ve Sivas’ın ardından Isparta ile devam ediyor. Eğitimler, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) ve Isparta İl Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde, Coca-Cola Türkiye ve Anadolu Vakfı destekleri ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle hayata geçiriliyor. 26 Ekim – 7 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitimlere 18-55 yaşları arasındaki okuryazar tüm kadınlar katılabilecek. BÜYEM’in alanında uzman eğitmenlerinin vereceği ücretsiz eğitimlere katılmak isteyen kadınlar, 24-25 Ekim 2017 tarihlerinde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na başvurarak, programla ilgili detaylı bilgi alıp kayıt yaptırabilecek.
Proje kapsamında, katılımcıların kendilerini geliştirmelerine ve yetkinlik kazanmalarına destek olacak eğitimler verilecek ve kadınların ekonomiye katılımlarının önünü açmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirilecek. Kişisel gelişimin yanı sıra finansal okuryazarlık, dijital dünya ve kültürel yansımaları, stres yönetimi gibi konularda eğitim alacak olan katılımcılar, kendi alanlarında rol model olan ve ilham veren lider kadınlarla biraraya gelerek onların tecrübelerini dinleme fırsatı da yakalayacak.
Bilgilendirme, başvuru ve kayıt kabul:
24-25 Ekim 2017 - Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (09:00-17:00)
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °