Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Kıt imkanlarla mücadele veriyorlar

Kıt imkanlarla mücadele veriyorlar

ISPARTA 10.01.2019 08:00:00 0
Kıt imkanlarla mücadele veriyorlar
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Türkiye'ye baktığımızda Isparta medyasının önemli bir yer tuttuğunu görmekteyiz. Kıt imkanlarla hizmet üretmeye çalışan basın mensuplarının verdiği mücadeleyi tebrik ediyorum” dedi.
 
 
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Günaydın’ın mesajı şöyle; “Basının güçlü olmadığı ülkelerde demokrasiden bahsetmek mümkün değildir. Ülkemizde basının uzun bir geçmişi mevcuttur. Cumhuriyet ile birlikte güçlenen basınımız, bugün itibariyle gelişmiş ülkelerin basını ile aynı imkanlara sahip olmamasına rağmen, onların hiç de gerisinde olmayan bir hizmet üretmektedir.
ISPARTA MEDYASI ÖNEMLİ BİR YER TUTUYOR
Yerel basınımız da ülke şartlarıyla paralellik arz eden bir gelişim göstermektedir. Türkiye'ye baktığımızda Isparta medyasının önemli bir yer tuttuğunu görmekteyiz.
 
Tüm Anadolu illerinde olduğu gibi Isparta'da da medya kuruluşlarının sahiplerinin büyük özverilerde bulunarak kurumlarını ayakta tutmaya çalıştığını, çalışanların da çok sevdikleri mesleklerini her türlü olumsuzluğa rağmen icra etmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini biliyorum. Kıt imkanlarla hizmet üretmeye çalışan basın mensuplarının verdiği mücadeleyi tebrik ediyorum.
 
TARAFSIZ VE DÜRÜST ÇALIŞAN basınımızın
DESTEKÇİSİ OLDUĞUMU BEYAN EDİYORUM
Bu vesileyle radyo, dergi, internet, gazete ve televizyonumuz başta olmak üzere medyamızın her türlü kolunda kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda zor şartlar altında mesai kavramı gözetmeksizin yoğun emek sarf eden basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
 
Isparta Belediye Başkanı olarak her zaman doğru, dürüst ve tarafsız çalışan basınımızın yanında ve destekçisi olduğumu bir kez daha beyan ediyorum.”

Anahtar Kelimeler: veriyorlar m?cadele imkanlarla
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °