Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kent Konseyi'nde seçim heyecanı

Isparta Kent Konseyi'nin Yürütme Kurulu seçimi salı günü gerçekleştirilecek. Orman Yüksek Mühendisi Ahmet Bayram, Prof. Dr. Mahmut Bülbül'e rakip oldu.

ISPARTA 18.10.2017 08:32:00 0
Kent Konseyi
Belediye Kanunu'nun Kent Konseyi Yönetmeliği kapsamında kurulan Isparta Kent Konseyi, seçime gidiyor. Önümüzdeki hafta salı günü Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilecek seçimde Kent Konseyi Yürütme Kurulu belirlenecek. 2 dönemdir başkanlık yapan Prof. Dr. Mahmut Bülbül yeniden göreve talip oldu. Sağlık-Çevre-Doğa Koruma Çalışma Grubu Başkanı Orman Yüksek Mühendisi Ahmet Bayram da Kent Konseyi Başkanlığı'na aday oldu.
                Kent Konseyi Başkanlığı'na aday olan Sağlık-Çevre-Doğa Koruma Çalışma Grubu Başkanı Orman Yüksek Mühendisi Ahmet Bayram, konseyin görevini yerine getirmediğini iddia etti. Kent Konseyi'nin bütün kurumların üzerinde bir çatı kuruluş olduğunu kaydeden Bayram, şöyle konuştu:
                "Kent Konseyi görevini yapmıyor. Kent Konseyi bütün kurumların üzerinde çatı bir kuruluştur. Yönetmeliği var. Ama maalesef bir siyasi partinin arka bahçesi gibi algılanıyor. Biz de buna itiraz ediyoruz. Çünkü projeler üretiliyor, çalışmalar yapılıyor ama yönetimde tıkanıyor. Kent Konseyi yönetmeliği olan bir kamu kuruluşu. Yönetmeliği var, teşkilatı var. Toplumun beklentilerine cevap vermesi gerekirken yapılmıyor. Biz istiyoruz ki alt kademelerde projeler yapılıyor ama üstte tıkanıyor." 
Kaynak: Mathaber

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °