Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Kent Konseyi’nden alternatif yol isteği

Kent Konseyi’nden alternatif yol isteği

ISPARTA 19.07.2017 05:17:00 0
Kent Konseyi’nden alternatif yol isteği

Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, İstanbul yolu üzerinde yapılaşmanın çoğaldığını ifade ederek, Özel Meddem Hastanesi’nin arkasındaki caddede belediyenin yol düzenlemesi yaptığını ancak oradaki derenin üstüne köprü yapılmaması nedeniyle bu yolun kullanılamadığını söyledi. Bülbül, bu konuda DSİ Bölge Müdürlüğü’nden destek istedi.

İl Koordinasyon Kurulu, dün Valilik Göl Toplantı Salonu’nda toplandı. Toplantıda konuşan Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, İstanbul yolu üzerindeki yapılaşmanın artmasına dikkat çekerek, buradaki trafik yoğunluğunun sıkıntıya yol açtığını söyledi. Özel Meddem Hastanesi arkasında bir yol olduğunu kaydeden Bülbül, oradaki derenin üzerine köprü yapılması için DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber’den destek istedi.

TRAFİĞİ RAHATLATMAMIZ GEREKİYOR

Kent Konseyi Prof. Dr. Mahmut Bülbül, “İstanbul yolu üzerinde yapılaşma çoğaldı. Bir özel hastanemiz açıldı, ITSO oraya kaydı. Alışveriş merkezi açıldı. Orada alternatif bir yol var. O da yetmiyor artık. Onun paralelinde toptancılar caddesi diye bir caddemiz var. Belediyemiz oraya kadar yolu götürdü. Alternatif olması bakımından sizin oradan geçen bir dere ıslah çalışmanız var. bu çalışmanın üzerinde yapılacak köprünün DSİ’ye ait olacağı söyleniyor. Oradaki yolun geçişi için yapılacak bir köprü Isparta’mızın trafiğini çok rahatlatacaktır. Orada bir çalışmanız varsa teşekkür ederim. Yoksa da bunu dikkate alıp en kısa zamanda buraya bir köprü yapılmasını istiyoruz. O yol Çünür’ün bitimine kadar gitmekte ve trafiği rahatlatmaktadır” şeklinde konuştu.

BU TEKLİF İLK KEZ GELİYOR

DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber de “Şuanda orada köprü yapımı söz konusu değil. Bu teklif ilk kez sizden geliyor. DSİ Bölge Müdürlüğü olarak bu konuyu değerlendirelim ve bir bakalım. Yapmamız gereken bir şey varsa memnuniyetle yaparız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °