Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Keçiborlulu süt üreticilerin Zeytin Dalı’na destek

Keçiborlulu süt üreticilerin Zeytin Dalı’na destek

ISPARTA 21.03.2018 08:18:00 0
Keçiborlulu süt üreticilerin Zeytin Dalı’na destek
Keçiborlu Süt Üretici Birliğine bağlı üreticiler Afrin’de devam eden Zeytin Dalı operasyonuna destek için süt bağış kapmayası başlattı. Üreticiler bir günlük sütlerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.  Kampanyada yaklaşık 12 ton süt toplanarak bedeli olan 18 bin 396 TL Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldı. Birlik Başkanı Mehmet arı ‘şimdi birlik zamanı’ diyerek bağış kampanyasına destek veren üreticilere teşekkür etti.
Keçiborlu Süt Üretici Birliğinin Mehmetçik’e destek kampanyası ile ilgili açıklama yapan Birlik Başkanı Mehmet Arı “Devletimizin başlatmış olduğu Zeytin Dalı harekatıyla, ülkemizin güneyinde emperyalist güçlerin destekleriyle Türkiye’yi hedef görerek, Türkiye’ye karşı terör odaklarının ve emperyalist güçlerin hedefi haline gelen ülkemizin savunulması için bölgede çarpışan tüm Mehmetçik’in, 81 milyon Türk insanını arkasında görmesi gerekir. Bizde Keçiborlu İlçesi Süt Üreticileri Birliği olarak çorbada tuzumuz olsun diye ilçemizde Mehmetçik için süt bağış kampanyası başlattık. Üyelerimizden 10 ton süt bağışı alarak 18 bin 396 TL karşılığını Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdık” dedi.
GURUR DUYUYORUZ
Arı açıklamasında birlik vurgusu yaparak “Türk Milletinin gücünü dünyaya göstermesi bakımından içeride birlik olma zamanıdır. Afrin’de ne işimiz var. Afrin’e girmeyelim zihniyeti tamamen teröristlerin ve emperyalist güçlerin değirmenine su taşımaktadır. Bu tür söylemlerden kaçınılması gerekir. Bazıları Mustafa Kemal’in askeri olmaktan kendilerini soyutluyor ve yüksek sesle bunu dile getiriyorlar. Bizler Türk Milleti olarak Mustafa Kemal’in askeri olmaktan, Fatih’in, Selim’in, Yavuz’un, Alpaslan’ın askeri olmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
81 MİLYON ARKASINDAYIZ
Keçiborlu Süt Üreticileri Birlik Başkanı Mehmet Arı açıklamasında şunlara yer verdi. “Yeter artık birlik zamanıdır. Mehmetçiğimizin arkasında 81 Milyon bir olarak duralım. Dün 15 Temmuzu tezgahlayanlar, 12 Eylül’ü tezgahlayanlar, 1960 ihtilalini tezgahlayanlar, 28 Şubat’ı tezgahlayanlar, ekonomik krizleri tezgahlayanlar hepsi aynı emperyalist güçler. Sayın siyasiler, sayın parti başkanları, sayın bazı sivil toplum kuruluşları bunları anlayalım, emperyalistlerin oyuncağı olmayalım. Zaman birlik zamanıdır. Türkün Türk’ten başka dostu yoktur. İlkemiz Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti olmalıdır. Kimse Türk Milletinin aklıyla alay etmesin Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. ‘Hedef Kızıl elma, beklemesinler’ diyen Mehmetçiklerimizin 81 milyon olarak arkasındayız.
SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR
Çanakkale’de, Kurtuluş savaşında, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Güneydoğu’da, Kıbrıs’ta, Afrin’de ülkemizin güvenliği için, bayrağımız için, ezanımız için şehit olan tüm askerlerimizin ruhu şad olsun. Zaman birlik zamanı, tek yürük olma zamanıdır. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.  Tek yumruk, tek yürek olma zamanıdır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlere emanetsiniz. Rabbim şehit ailelerimize sabır, gazilerimize acil şifalar versin.” GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °