Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Keçiborlu’da çalmadık kapı bırakmadı

Keçiborlu’da çalmadık kapı bırakmadı

ISPARTA 22.06.2018 12:58:00 0
Keçiborlu’da çalmadık kapı bırakmadı
Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekilliği öncesi ilçesinde çalmadık kapı bırakmadı. Merkezin yanı sıra Senir Kasabası ve köyleri de ziyaret eden Başkan Parlak, AK Parti Milletvekili adaylarının yoğunluğunu büyük ölçüde hafifletti.
 
Türkiye’nin kaderi pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimde belli olacak. Partilerin milletvekili adayları 2 aylık süreçte fikirlerini ve vaatlerini açıkladı. Ancak bir isim vardı ki hem partisinin hem de adaylarının yükünü hafifletmek için gece gündüz demeden çalıştı. Vatandaşlarla tek tek konuşan Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, ilçe merkezinin yanı sıra bölgesi olan Senir Kasabası ile köyleri de dolaştı.
ALLAH’IN İZNİYLE ‘DEVAM’
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların Cumhur ittifakına olan güvenin tam olduğunu Türkiye’nin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi için AK Parti hükümeti ile devam kararı içerisinde olduklarını açıklayan Parlak, ‘’Bir süredir ilçemizi karış karış dolaşıyoruz. Milletvekili adaylarımızın yoğunluğunu hafifletmek için biz de gece gündüz demeden vatandaşlarımızla buluştuk. Onların duygu ve düşüncelerini alarak yeni dönemin bilgilendirmesini yaptık. Allah’ın izniyle vatandaş ‘Devam’ diyor. İlk turda Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan büyük bir teveccühle yeniden seçilecek bundan kuşkumuz yok. Mecliste de ittifak olarak büyük çoğunluğu elde edeceğiz. Çünkü halkımız bizlere ve davamıza güveniyor. AK Parti’yi ülkenin teminatı olarak görüyor. Bizlerde partimizden aldığımız bu güçle Keçiborlu’yu ilmek ilmek dokuyoruz. Keçiborlu’nun tarihinde gelmeyen hizmetleri bizler getirmeye çabalıyoruz. Halkımız yaptıklarımızı görüyor. Ülke siyasetinde kimin kimlerle kol kola girdiğini hangi partilerin ne yapmak istediğini gayet iyi biliyorlar. Çünkü seçmenimiz çok bilinçli. Allah’ın izniyle daha güçlü bir Türkiye olduğumuzu ve halkımızın bize olan güveni ile inancının tam olduğunu göstermek istiyoruz’’ dedi.
KENDİ İMKÂNLARI İLE SKM KURDU,
VATANDAŞLARLA SÜREKLİ DİYALOG HALİNDE
Öte yandan partilerin il merkezlerinde oluşturduğu Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) kendi imkânları ile Keçiborlu’ya da kuran Başkan Parlak, buranın yerel seçimlere kadar açık kalacağını ve vatandaşların hiç çekinmeden ne sorunu varsa buraya gelebileceğini aktardı. Isparta’nın en çalışkan Belediye Başkanlarından olan Başkan Parlak, SKM’ye her gün uğrayarak yüzlerce vatandaşla birebir görüşüp sorunlara anında müdahale ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °