Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Kayıp ve Doğal Afetlerde Arama – Kurtarma Konusunda; İHH’dan SERİ Ziyaretler…

Kayıp ve Doğal Afetlerde Arama – Kurtarma Konusunda; İHH’dan SERİ Ziyaretler…

ISPARTA 3.12.2021 20:35:00 0
Kayıp ve Doğal Afetlerde Arama – Kurtarma Konusunda; 
İHH’dan SERİ Ziyaretler…
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkez ve Bölge Yöneticileri ile Isparta Yöneticileri Isparta’da Arama – Kurtarma konusunda bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek istişarelerde bulundular.
 
Türkiye’de olduğu kadar dünya genelinde de mağdur ve mazlumlara yardım denilince ilk akla gelen Uluslararası Kuruluş olan İnsani Yardım Vakfı (İHH)’nın Genel Merkez Afet Akademisi Sorumlusu ve Tırmanış Lideri Erdal Altıntaş, Antalya İHH Sualtı Arama – Kurtarma Ekip Sorumlusu Dalgıç Ali Uygur, Antalya İHH Arama – Kurtarma Ekibinden Mehmet Ali Kotan, İstanbul İHH’dan Muhammet İkbal Işık, İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ruhi Uygun, Yunus Özler, İsa Aytuna ve Uğur Erpolat, Arama – Kurtarma konusunda bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek istişarelerde bulundular.
KILIÇARSLAN; “AFAD OLARAK HER ZAMAN
İHH İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”
İHH Yöneticilerinin ilk ziyaret ettiği kurum AFAD Isparta İl Müdürlüğü oldu. İl Müdürü Ethem Kılıçarslan tarafından karşılanan heyet ziyarette İHH’nın yaptığı çalışmaların yanı sıra Arama – Kurtarma Ekipleri konusunda da bilgi verdi. AFAD İl Müdürü Ethem Kılıçarslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Biz AFAD olarak olası doğal afetlerde ve kayıplarda İHH ile sürekli işbirliği içinde çalışıyoruz. Bir çok olayda İHH Arama – Kurtarma ekiplerinin desteğini görüyoruz. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
İHH HEYETİNDEN
SERİ ZİYARETLER…
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkez ve Bölge Yöneticileri ile Isparta Yöneticileri daha sonra sırasıyla; Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü ve Belediye Arama – Kurtarma Ekip Sorumlusu Hilmi Efe’yi, JASAT (Jandarma Arama – Kurtarma) ekibini Isparta İl Sağlık Müdürlüğünde eğitim çalışması yapan Isparta ve Antalya AKUT yetkililerini, İtfaiye Müdürü ve Isparta Belediyesi Su Altı Arama Ekibi Sorumlusu Erkan Er’i makamlarında ziyaret ederek Arama – Kurtarma çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
GENEL
DEĞERLENDİRME
TOPLANTISI
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkez ve Bölge Yöneticilerinin Isparta ziyareti Isparta Yöneticileri ile birlikte ziyaretlerin sonunda yapılan değerlendirme toplantısı ile sona erdi ve Heyet Isparta’dan ayrıldı.
İNSANİ YARDIM VAKFI (İHH) GENEL MERKEZ VE BÖLGE YÖNETİCİLERİNİN ISPARTA ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER;








 

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °