Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Karneyi getiren hediyeyi kaptı

Karneyi getiren hediyeyi kaptı

ISPARTA 19.01.2019 07:34:00 0
Karneyi getiren hediyeyi kaptı
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte ‘Karneni Getir, Hediyeni Götür’ Etkinliği düzenledi. Binlerce öğrenci öğle saatleriyle birlikte başkanlık makamında, Başkan amcalarıyla kucaklaştı, hediyelerini aldı. Çocukların karne sevinciyle birlikte hediye sevinci birleşti. Öğrencilerin karne heyecanı ile yarıyıl tatiline girdiklerini söyleyen Başkan Günaydın, “Çocuklarımız sevinsin istedik, böyle bir uygulama gerçekleştirdik” dedi. 
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ilk, orta ve liselerin yarıyıl tatiline girdiği cuma günü ‘Karneni Getir, Hediyeni Götür’ etkinliği düzenledi. Öğle saatlerinde başlayan etkinlik dolayısıyla binlerce öğrenci başkan amcalarıyla kucaklaşmak, karne heyecanını paylaşmak için belediyeye akın etti. Karnesiyle makama gelen binlerce öğrenciye Başkan Günaydın tarafından, satranç takımı ve oyuncak hediye edildi.
Yarıyıl tatili dolayısıyla çocukları sevindirmek istediklerini, ‘Karneni Getir, Hediyeni Götür’ etkinliği düzenlendiklerini belirten Başkan Günaydın, beklentilerinin üzerinde öğrenciyle ve velileriyle bir araya geldiklerini dile getirdi. Günaydın, “Yarıyıl tatili ve karne heyecanı taşıyan çocuklarımızla bir araya gelmek istedik, hediyelerimizi yetiştireceğiz diye uğraşıyoruz. Bu güzel çocuklarımıza başarılar diliyorum, çocuklarımızın sevincini gördüm. Bu uygulamamız bundan sonra da devam edecek. Tüm öğrencilerimize, ailelerine teşekkür ediyorum, çocuklarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Böylesine güzel bir uygulamanın çocukları için büyük bir motive kaynağı olduğunu söyleyen veliler de, “Başkanımıza böyle bir program düzenlediği için teşekkür ediyoruz. Başkanımız öğrencileri onure etti. Şehrül-Emin budur işte. Başkanımızı her zaman yanımızda görmek isteriz” görüşlerinde bulunurken, mutlulukları yüzlerinden okunan öğrenciler de  “Çok mutluyuz, Başkan amcama teşekkür ederim. Hediyeler çok güzel” dedi.

Anahtar Kelimeler: kaptı hediyeyi getiren karneyi
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °