Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Karınca Derneği’nden Kermes

Karınca Derneği’nden Kermes

ISPARTA 7.12.2019 06:39:00 0
Karınca 
Derneği’nden 
Kermes
Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği, geliri derneğin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere kermes düzenledi.
 
Engelliler ve engelli yakınlarının desteği ile hazırlanan kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduğunu söyledi.
YÜCEER; “EMEĞİ GEÇENLERE
TEŞEKKÜR EDERİM”
Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Iyaşpark AVM’de açılan kermesle ilgili olarak açıklama yapan Dernek Başkanı Hülya Yüceer; “Üyelerimizle birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla kermes yaptık. Engelli çocuklarımızı sosyal hayata kazandırma için bir kermes düzenledik. Kermesi engelli, engelli yakınları ve Isparta halkımızın desteği ile gerçekleştirdik. Dernek üyelerimize, Isparta halkına ve gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kermesi ziyarete gelen vatandaşlar da durumdan duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Engelliler Derneği’ne hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Biz her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Dernek yöneticilerini ve faaliyetlerini tebrik ediyoruz” dediler.
 
 

Anahtar Kelimeler: karıncaderneğindenkermes
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °