Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Karayolları’na ‘Acele et’ denilecek

Karayolları’na ‘Acele et’ denilecek

ISPARTA 10.06.2019 16:25:00 0
Karayolları’na 
‘Acele et’ 
denilecek
HABER: Yunus ÖZLER
Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Kontenjanından Belediye Başkan Yardımcısı olan Fahretdin Gözgün, iki meclis üyesiyle birlikte meclise bir teklif vererek, şehrin trafik yoğunluğunun azaltılması için Kolçelik ve Otogar Katlı Kavşak projelerinin ve yapımına başlanmış olan Isparta – Burdur Dostluk Yolunun bir an önce bitirilmesi talebinde bulunulmasını istedi.
 
Belediye Meclisinin Haziran ayı ilk toplantısı dün gerçekleştirdi. Meclis Salonunda Meclis 1. Başkanvekili Mehmet Ali Şenol’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, meclisin Ak Partili üyesi ve Ak Parti Grup Sözcüsü Fahretdin Gözgün tarafından mevcut gündem maddelerine ilave olarak gündem maddesi teklifi yapıldı.
GÖZGÜN; “BU ÜÇ PROJENİN İVEDİLİKLE
YAPIMASI SON DERECE ÖNEMLİ”
Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Mehmet Ali Şenol gündem maddelerini okumasının ardından söz alan Fahretdin Gözgün, gündeme ilave edilmek üzere bir tekliflerinin bulunduğunu belirterek; “Belediyemiz sorumluluk alanından geçen karayolu üzerinde kalan Kolçelik ve Otogar Katlı Kavşak Projelerinin ve yapımına başlanmış olan Isparta – Burdur Dostluk Yolunun ilimiz trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla, Karayolları Bölge Müdürlüğünce ivedilikle yaptırılmasının görüşülmesinin meclis gündemine alınmasını arz ve teklif ediyoruz” dedi.
İMAR KOMİSYONU KONU
HAKKINDA RAPOR HAZIRLAYACAK
Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Kontenjanından Belediye Başkan Yardımcısı olan Fahretdin Gözgün’ün yanı sıra Ak Partili meclis üyeleri Mehmet Ören ve Özler Erdoğan’ın imzasını taşıyan teklif daha sonra oy birliği ile meclis gündemine dahil edildi ve İmar Komisyonuna havale edildi. Söz konusu komisyon, Meclisin Cuma günü yapılacak olan Haziran ayı son toplantısına kadar konu hakkında bir rapor hazırlayacak ve söz konusu toplantıda meclise sunacak.
 

Anahtar Kelimeler: etdenilecek karayollarınaacele
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °