Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

'Karalama kampanyası yürütülüyor'

'Karalama kampanyası yürütülüyor'

ISPARTA 21.06.2018 14:07:00 0
Memur-Sen İl Temsilcisi İhsan Arıcı, SDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir’in cevap olarak attığı bir tweetten dolayı hakkında gazete, televizyon ve sosyal medya hesaplarında amacını aşan karalama kampanyası yürütüldüğünü belirterek, “Üyemizin cevap olarak yazdığı tweet kadınlara yönelik aşağılama amaçlı değildir” dedi.
 
SDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Faruk’un attığı bir tweet tepki çekmişti. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi İhsan Arıcı, şunları söyledi: “Sendika üyemiz SDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir hakkında cevap olarak attığı bir tweetten dolayı gazete, televizyon ve sosyal medya hesaplarında amacını aşan karalama kampanyası yürütülmektedir.
ÜYEMİZİN CEVAP OLARAK YAZDIĞI TWEET
KADINLARA YÖNELİK AŞAĞILAMA AMAÇLI DEĞİLDİR
Atılan tweet sunavarol_  adlı kullanıcının ardarda attığı tweetlerin ardından ekte görülen tweetlere verilen cevap olarak yazılmıştır. Adı geçen kullanıcının Suna Varol adıyla twitter, instagram ve facebook hesaplarında benzer paylaşımlar vardır (ekte sunulmuştur) ve bu hesapların tamamında paylaşımlar siyasi, ötekileştirici, kendinden olmayanları suçlayıcı, hükümetin nezdinde devleti suçlayan bunun içinde devlet kurumu olan Diyanet teşkilatını, kadınlarımızı ve çocuklarımızı kullanmaya çalışan, bunlar üzerinden seçim atmosferinde siyasi çıkar sağlamaya çalışan paylaşımlardır. Üyemizin cevap olarak yazdığı tweet kadınlara yönelik aşağılama amaçlı değildir.
ÜYEMİZ HER ŞEYE RAĞMEN BU KONUDA
GÜNDEME GELMEKTEN ÜZGÜNDÜR
Üyemiz  tweetinde zihniyet olarak devlete düşman olanların FETÖ yapılanmasında olduğu gibi ortaokul ve liselerden özellikle kız öğrencilerin seçilip, parlatılıp sosyal medyada kullanmaya yönelik olduğunu ifade etmeye çalıştığı cevabi bir tweettir. Üyemiz devletini, milletini seven bir ferdin özel hayatında verdiği tepkiyi yansıtmaktadır. Farklı yönlere özellikle kadınları aşağılamaya yönelik yazıldığı şeklinde kamuoyu oluşturulmasını maksatlı buluyoruz. Üyemiz her şeye rağmen bu konuda gündeme gelmekten üzgündür.”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °